Çıplaklar kampındaki teşhirci aranıyor…

Ottawa’da Gatineau Gölü’nde Kanadalı çıplaklara ayrılmış özel bir plaja geçtiğimiz günlerde bir teşhirci musallat oldu. Teşhirciyi ne yapsalar bir türlü yakalayamayan çıplaklar durumu polise ihbar etti.

Teşhircinin hem röntgenci olduğu, hem de çıplakları seyrederek mastürbasyon yaptığı Kanadalı çıplaklar tarafından polise duyuruldu. Ancak polis bunu fırsat bilerek, zaten uzun zamandır takipte bulunduğu çıplakların bu plajdan uzaklaşması için baskıya kalkıştı.

Bunun üzerine Kanada Çıplaklar ve Çıplaklığı Sevenler Federasyonu sözcüsü Bayan Judy Willizm, ¨Bir teşhirci plajımıza göz dikti diye, huzurumuzu kaçırıyorlar, biz Kanadalı çıplakların böyle terbiyesizliğe tahammülü yoktur, amacımız kendi aramızda çıplak çıplak dolaşmaktır¨ diye konuştu.

Polis sözcüsü Yüzbaşı Andrea Leaven ise, ¨Çıplaklık Kanada’da 175 sayılı yasayla yasaklanmıştır, biz sadece buna rağmen hoşgörü gösteriyorduk, madem ki bunların arasına bir de teşhirci karıştı, o zaman durum ciddi¨ dedi.

Erkek teşhircinin, çıplak olarak güneşlenen, göle girip çıkan kadın ve erkeklere cinsel organını gösterdiği, herkesin göreceği biçimde cinsi faaliyette bulunduğu, bunların sonucunda mastürbasyon yaptığı, bu biçimde davranarak barışcı bir ortamda yaşayan kendi hâlindeki çıplakları rahatsız ettiği bu açıklamalara ilave edildi.

1541890cookie-checkÇıplaklar kampındaki teşhirci aranıyor…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.