Polis Akademisi Bandosu’nun AKP’nin şarkısını söylemesine tepki

Polis bandosunun dinletide AKP’nin ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu için bestelenen aynı adlı şarkısı da okundu. İYİ Parti’li Dervişoğlu, tepkisini “Millete meydan okumaktır; toplumsal huzurun temeline dinamit koymaktır!” diye gösterdi.

Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı’nın konuşmalarından önce öğrenciler tarafından müzik dinletisi yapıldı.

Dinletide, önceki gün Erdoğan’ın açıkladığı AKP’nin ‘Türkiye Yüzyılı’ programı için bestelenen aynı adlı şarkısı da okundu.

İYİ PARTİ’Lİ DERVİŞOĞLU’NDAN GÖRÜNTÜLERE TEPKİ
İYİ Parti Grup Başkan Vekili İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, görüntülere ilişkin tepki göstererek, ‘Bu anayasanın alenen ihlalidir, hukuk tanımazlıktır, suçtur. Millete meydan okumaktır!’ dedi.

Dervişoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Polis Akademisi mezuniyet töreninde AK Parti’nin seçim şarkısının çalınması, anayasanın alenen ihlalidir, hukuk tanımazlıktır, suçtur! Polisimizi, her gün biraz daha eriyen AK Parti’ye siyasi payanda yapmaya çabalamak, millete meydan okumaktır; toplumsal huzurun temeline dinamit koymaktır!” GERÇEK GÜNDEM

2644230cookie-checkPolis Akademisi Bandosu’nun AKP’nin şarkısını söylemesine tepki

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.