Prens William annesini anmayı unuttu

22 yaşındaki genç prens, annesi anısına verilen davet yerine, Londra’da bir barda arkadaşlarıyla eğlenmeyi tercih etti. Bar çıkışında gazetecilere yakalanan Prens William’ın, içeride ‘Spice Girls’ grubunun eski solisti Geri Halliwell ile birlikte olduğu öne sürüldü.


İngiliz akşam gazetesi olan  ‘Evening Standart’ ve ‘Daily Express’ gazetelerinde yer alan haberlerde, yakışıklı prensin Geri Halliwell’in büyük bir hayranı olduğu ve ünlü şarkıcının Londra’nın South Kensington semtindeki ‘Boujis’ adlı gece kulübüne gittiğini duyunca, annesi Diana anısına verilen davetten vaz geçip apar topar gece kulübüne gittiği belirtildi.


Galler Prensesi Diana’nın kurduğu hayır kurumunun, prensesin ölümünün yedinci yıldönümü dolayısıyla Londra’daki ‘National Portrait Gallery’ de düzenledikleri geceye katılmayan Prens William, İngiliz basınınca eleştiri yağmuruna tutuldu. Hayır kurumunun düzenlediği Diana’yı anma gecesinin, Prenses Diana’nın ölümünden sonra tam kadro olarak ilk kez bir araya gelen hayır severlerin şimdiye dek düzenledikleri  en  büyük anma töreni olması nedeniyle son derece önemli olduğu ve Prens William’ın bu törene katılmamasının utanç verici olduğu kaydedildi.


1997 yılında Paris’te bir trafik kazasında yaşamını yitiren Galler Prensesi Diana’yla hayır kurumunda birlikte çalışan arkadaşı Mike Whitlam, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ‘ Prens William’ın törene katılmaması beni ve tüm kurum üyelerini hayal kırıklığına uğrattı’ dedi. Prenses Diana’nın küçük oğlu Harry’nin de babası Prens Charles’la birlikte bir  nikah töreni için Kuzey İrlanda’da olduğu ve bu yüzden törene katılamadığı bildirildi.


Törende hazır bulunan Prens Charles’ın özel basın kalemi  Paddy Harverson ise ‘ Prens William ve Harry,  başka işleri olduğu için törene gelemediler’ demekle yetindi.


Hilal YILMAZ/DHA- LONDRA

675820cookie-checkPrens William annesini anmayı unuttu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.