Provokatör yakalandı

Yüksel, Akdeniz Üniversitesinde 6 Nisanda karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada, topluluğun üzerine silahla ateş açan ve daha sonra kaçan Ömer Ulusoy’nun, Antalya’da Şarampol semtinde saklandığı eve düzenlenen operasyonda yakalandığını söyledi. 


Dün akşam Saat 23.15’te yakalanan Ömer Ulusoy’nun üzerinde, büyük ihtimalle olay sırasında kullandığı silah ile mermilerin de ele geçirildiğini kaydeden Vali Yüksel, üzerinde eşofman bulunan Ömer Ulusoy’nun sakalını kestiğinin görüldüğünü belirtti. Vali Yüksel, Ömer Ulusoy’nun Emniyet güçlerince sorgulanmasına başlandığını bildirdi. 


Ömer Ulusoy, hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Saklandığı eve, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu yakalanan Ömer Ulusoy, Çallı’daki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Daha sonra Terörle Mücadele ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen Ömer Ulusoy, sağlık kontrolünün ardından tekrar Terörle Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. 


Ömer Ulusoy’nun üzerinde eşofman olduğu ve sakallarını kestiği görüldü. 
     
Antalya Valisi Yüksel, Ömer Ulusoy’nun yakalanması amacıyla Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yüzlerce yere baskın düzenlediğini bildirdi. 


Yüksel, Akdeniz Üniversitesinde 6 Nisandaki olaylardan sonra Ömer Ulusoy’nun yakalanması için çok sayıda ekiple, bulunabileceği iller ve çevre iller de dahil olmak üzere çok geniş çapta operasyon başlatıldığını belirten Vali Yüksel, yüzlerce yere baskın düzenlendiğini kaydetti. Çok etkin çalışma yapıldığını ve sonuç alındığını vurgulayan Vali Yüksel, Ömer Ulusoy’nun yakalanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

1057850cookie-checkProvokatör yakalandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.