Rahşan Hanım’a başsağlığı mesajları

Ayrıca Demirel, eski başbakanlardan Bülent Ecevit’in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Süleyman Demirel, yayınladığı başsağlığı mesajında şunları kaydetti: 


”Ülkemizin değerli devlet ve siyaset adamlarından, eski Başbakanlardan Sayın Bülent Ecevit’in vefatını teessürle öğrendim. Muhterem eşleri Rahşan Ecevit’e, kendisini sevenlere ve milletimize başsağlığı diliyorum. Uzun süren devlet ve siyaset hayatında yapmış bulunduğu hizmetler hatırlanacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet diliyor, milletimize taziyelerimi sunuyorum. Saygılarımla.”


İNÖNÜ: “KARARLI BİR SİYASET ADAMIYDI” 


SHP Onursal Başkanı Prof. Dr. Erdal İnönü, eski Başbakan Bülent Ecevit’in kararlı bir siyaset adamı olduğunu ve ülkeye çok hizmet ettiğini belirterek, ”Babamla mücadele etti, ama saygısını hiçbir zaman elden bırakmadı. Benim de kendisine saygım hep devam etmiştir” dedi. 


Erdal İnönü, yaptığı açıklamada, Bülent Ecevit’in ölüm haberini büyük bir üzüntüyle duyduğunu ifade etti. İnönü, Ecevit’in kendisinin 40 yıllık arkadaşı olduğunu hatırlatarak, Ankara’da üniversiteye asistan olarak başladığı dönemde, Bülent Ecevit ile bir sanat derneğinde sık sık bir araya geldiklerini anlattı. İnönü, şöyle konuştu:


”Sonradan siyasete girdi, ama sanatla ilgisi hep devam etti. Böyle bir konuda beraber çalışmaktan çok mutlu olmuştuk. Sanata meraklı bir genç olarak o zaman edebiyata ve resme de meraklıydı. Ondan sonra siyasete girdi, CHP’de çalıştı. Babamla beraber çalıştı. Sonradan karşı bir durum ortaya çıktı. Babamla mücadele etti, ama saygısını hiçbir zaman elden bırakmadı. Benim de kendisine saygım hep devam etmiştir.” 


Erdal İnönü, Bülent Ecevit’in Türk siyasetindeki yerinin doldurulamayacağını ve artık arkadaşlarının onsuz siyaset yapacaklarını ifade ederek, ”Sevenlerinin ve bütün milletimizin başı sağolsun. Ailesine başsağlığı diliyorum, Rahşan Hanım’a başsağlığı diliyorum” 

1035080cookie-checkRahşan Hanım’a başsağlığı mesajları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.