RenkArt’da salsa kurslarına büyük ilgi

RenkArt’tan yapılan açıklama aynen şöyle:

“Dans etmek isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği salsa kursuna kayıtlar halen devam ediyor. Kurslar salı akşamları 21.00 ile 22.00 saatleri arasında yapılacak. 16 yıllık salsa öğretmeni Mira Schauble’nin verdiği kurslarda bedensel egzersizlerle birlikte temel figürler ve ritm duygusu geliştiriliyor.

Avustralyalı salsa öğretmeni Mira Schauble, yıllar önce tutkuyla bağlandığı salsayı bir hobi olmaktan çıkarıp 4 yıl süreyle West African Dansları eğitimi aldığını söylüyor.

Uzun yıllar Avustralya’da çeşitli gruplara dans öğretmenliği yapan Schauble, kısa bir süre önce geldiği Londra’da dans ve fizikoterapi üzerine yüksek lisans eğitimi alıyor.

Öğrencilerin daha önce dans bilgisi olması zorunluluğu aramayan Schauble, derslerde, beden hareketliliği, esneklik, nefes, ritm ve dans figürleriyle ilgili profesyonel eğitim verdiğini söylüyor.

Latin Amerikalıların “eğer yürüyebilirsen dans edebilirsin ve eğer nefes alabilirsen bir ritme sahipsin” sözünden yola çıkarak Mira Schauble, dans etmeyi seven ve dansa merak duyan herkesi salsa kurslarına davet ediyor.

RenkArt’ın üst katındaki Café Mostra’da verilen salsa dersleri ile ilgili detaylı bilgiyi 07553 960 655 numaralı telefondan alabilir ya da 86 Stoke Newington High Street N16 7PA adresini ziyaret edebilirsiniz.”

834440cookie-checkRenkArt’da salsa kurslarına büyük ilgi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.