RenkArt’tan ödüllü fotoğraf yarışması

İngiltere’de yaşayan, sanatçıları ve sanatseverleri biraraya getirmek amacıyla kurulan ve kuruluşundan beri geçen bu kısa sürede birçok sanat etkinliğine ev sahipliği yapan RenkArt Sanat Merkezi’nde bu kez yine bir ilke imza atarak toplum içinde ilk kez ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.


RenkArt’tan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:


“The Way I See London. Belki aileniz, belki mahalleniz, belki bir bina, belki bir çiçek… Londra’yı kendi gözünüzden fotoğraflayın. 12 Yaş ve üzeri herkesin katılabileceği ‘Benim Gözümle Londra’ Fotoğraf yarışmasına başvurular 15 Haziran 2007 tarihine kadar sürecektir. Her katılımcı en fazla 3 eserini en az 20cm–25cm en fazla 40cm-50cm boyutlarında fotoğraf kağıdına basılı olarak başvuru formları ile birlikde, Z Cafe 58 Stoke Newıngton High Street N16 7PB, adresine elden yada posta yolu ile ulaştırabilir.Ödül alan ve sergilenicek eser sahipleri internet  sitemizden ve posta yolu ile haber verilecektir.Ödül töreni 23 Haziran 2007 Tarihinde, Sergi 23 Haziran -29 Haziran 2007 tarihleri arasında RenkArt Sanat Merkezinde yapılacaktır. Başvuru formuna www.renkart.org adresinden ulaşabilirsiniz.”


Ödüller: 1.ve 2. profosyonel dijital fotoğraf makinası, 3.’ye dijital fotoğraf makinası.
Seçici Kurul: Meral Alioğlu ( Fotoğrafcı), Funda Karatop (Ressam), Celal Teber ( Fotoğrafcı), Vehbi Koca( Fotoğrafcı), ve Fon sağlayan organizasyondan bir üye.Ayrıntılı Bilgi İçin : 07904658384

803240cookie-checkRenkArt’tan ödüllü fotoğraf yarışması

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.