RenkArt’tan söyleşi ve dinleti

RenkArt Sanat Merkezi Yazın Atölyesi , 4 Mart Pazar günü,  17.00 -19.00 saatleri arasında “edebiyat sohbeti “ düzenliyor. RenkArt’ın , Unit 22,  Wilmer Business Estate,  Stoke Newington N16 OLW adresinde yapılacak edebiyat “1940’ larda Türkçe Edebiyat “ başlıklı sohbete konuşmacı olarak Abdullah Nihat Yılmaz, Muharrem Aslan ve Zeynel Can katılacak. Belli aralıklarla düzenlen atölye çalışmalarının ikincisi olan  ‘edebiyat sohbetine’,  tüm sanatsever ücretsiz olarak katılım sağlayabilecekler.


RenkArt’tan yapılan açıklamada diğer etkinlikler de şöyle tanıtıldı:


“Şiir  bölümüne,  Türkiye’den şair Ahmet Telli  katılırken Londra’dan ; Şair Zeynel Can katkı sunacak. Müzik bölümüne; bağlama ustası Hüseyin Kaplan,  gitarı ve özgün yorumuyla  Genco, Kürtçe ve Türkçe türküleriyle Devrim yer alacak… Fotoğraf bölümünde, Türkiye’den ’Doğa ve İnsan’ fotoğraflarının biraraya getirildiği  dia gösterisine yer verilecek. Bu bölüme  fotoğraflarıyla katkıda bulunacak fotoğraf sanatcıları ; Fatma Can, Mustafa Çetinkaya ve  Vehbi Koca bulunacak.”


Etkinlik, 11 Mart Pazar günü,  19.00 – 22.00 saatleri  arasında, 27 Arcola Street, London E8 2DJ adresindeki Arcola Theatre’nin salonunda gerçekleşecek. Bilet tutarının 5 sterlin olarak belirlenen dinleti hakkında daha fazla bilgi alabilmek için 07833946599 nolu telefona ya da [email protected] adresinden bilgi istenebilinir.


RenkArt, basın bülteninde “bu duyuruların sauna ( fuhuş ) reklamı alan gazetelere gönderilmedi”ği notu da yer aldı…

799880cookie-checkRenkArt’tan söyleşi ve dinleti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.