Rolling Stones Milano’da

İtalyan gazetecilerin günlerdir merakla beklediği gru p üyeleri önceki akşam sessiz sedasız Milano’da Principe di Savoia oteline yerleşti. .

Milano’da onlarca koruma ve dört Mercedes ile gezen gezen Rolling Stones üyeleri Principe di Savoia otelindeki dev suitte dinleniyor. Rolling Stones’u konuk eden 500 merekarelik suitte 16 oda, bir özel havuz, Türk hamamı, ve masaj odası bulunuyor. Suitin bir gecelik fiyatı ise 13 bin euro.

Dün konserde seslendirecekleri parçaları dinlemek için birkaç saatliğine stüdyoya giren Rolling Stones üyeleri, bu gece ise Alcatraz’da “çok özel” konukları,için kamera çekimine izin verilmeyen bir konser verecekler.

MICK JAGGER İTALYA’YI TUTUYOR

Grup üyeleri pazar günü İtalya-Fransa arasında oynanacak final karşılaşmasını izleyecek. İtalyan taraftarlar Rolling Stones’un 11 Temmuz 1982’de verdiği bir Milano’da konser inde İtalyan milli takımına uğur getirdiğini hatırlatarak o yıl İtalya-Almanya arasında oynanan final macını 3-1 İtalya’nin lehine bittiğini konuşuyor. Mick Jagger final karşılaşmasında İtalya’yı tutacağına dikkat çekerek Milano’daki hayranlarını klaşık bir söylemle “Ciao İtalia” diye selamladı.

Bu arada Milano belediye başkanı Letizia Morattı’nin de konseri izlemek için Şan Siro’daki şeref locasına geleceği, belirtildi.Morattı’nin belmesi durumunda Özgürlükler Evi’nı temsilen bir up parlamenter ve belediye danışmanının da konseri izleyeceği tahmin edilmekte.

Milano’da San Siro stadında saat 21.00’de sahne alacak olan Rolling Stones konserinin biletleri tamamen tükendi. Son biletlerin 450 eurodan alıcı bulduğu söylendi. Bakalım 60’lık delikanlılar Rollling Stones heyecanını nasıl sürükleyecek?

 

1131730cookie-checkRolling Stones Milano’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.