Rusların aradığı ‘komutan’ İstanbul’da

Suriye’de Esad yönetimine karşı savaşırken bir hava bombardımanında hayatını kaybeden MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük için dün Fatih Camisi’nde düzenlenen cenaze töreninde ilginç bir katılımcı vardı. Türk savaş uçaklarının 24 Kasım’da düşürdüğü Rus SU-24 savaş uçağından atlayan pilot Oleg Peşkov’u öldürdüğünü açıklayan Alparslan Çelik (33) de törendeydi. Musalla taşının yanında bir süre saygı nöbeti tutan Alparslan Çelik, cenaze namazını da en ön safta kıldı.

Hürriyet gazetesinden Fırat Alkaç’ın haberine göre, bir süre de tabuta omuz vererek yürüyen Alparslan Çelik’in bu esnada ağladığı görüldü. Tabutun cenaze aracına konulmasından sonra 5 arkadaşının çevresini sardığı Elazığlı Alparslan Çelik, “Şehit bizim arkadaşımızdı. Bayırbucak’ta, Türkmendağı’nda yanımızdaydı, hep beraberdik” dedi.

‘BURADAYIM, ORADAYIM’

Alparslan Çelik, “Ne zaman Suriye’den geldiğiniz” sorusuna ise “Ben buradayım, oradayım. Gidip geliyorum. Şimdi de cenaze için geldim. Tekrar giderim” dedi. Daha fazla açıklama yapmayan Alparslan Çelik, yanındaki korumalarla birlikte camiden ayrıldı.

AÇIK GAZETE: İngiltere yurtdışında silahlı faaliyetlerde bulunan vatandaşlarını tutuklayarak yargılıyor…

1476700cookie-checkRusların aradığı ‘komutan’ İstanbul’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.