Şamil Tayyar: Saldırıyı IŞİD yaptı

Gaziantep’te bir sokak düğününe yönelik saldırıya ilişkin ilk açıklama AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Taşşar’dan geldi.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Twitter’dan yaptığı açıklamada, “FETÖ bıraktı, PKK ihanet nöbetini devraldı, şimdi DAEŞ… Allah topunuzun belasını versin” dedi.

Tayyar, Twitter’dan yaptığı açıklamada “Gaziantep şehit kanıyla toprağı vatan yapmış kadim bir şehirdir, teröre yenik düşmez, Rabbim ülkemizi korusun” ifadelerini kullandı.

AKP’Lİ ERDOĞAN: BÜYÜK İHTİMALLE CANLI BOMBA

AKP Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep’teki saldırıyla ilgili “Büyük bir ihtimalle canlı bomba” dedi.
Milletvekili Mehmet Erdoğan, Cnn Türk’te yaptığı telefon bağlantısında, saldırının büyük ihtimalle canlı bomba olduğunu belirterek, olayda yaşamını yitirenlerin olduğunu kaydetti.

Mehmet Erdoğan, şunları söyledi:

“Gelen bilgiler yaralılar ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız da var. Tabi bir mahalledeki düğüne saldırı. Büyük ihtimalle bir canlı bomba. Canlı bomba olduğu şeklinde bilgi geldi. Bir aşama sonra netleşir, ama gelen ilk bilgi bu noktada. Şu anda sayı bilinmiyor. Yaralılar var ama hayatını kaybedenler de var. Şu ana kadar Gaziantep ve ülkemizdeki bomba patlatma katliamlarını DAEŞ yada PKK yapıyor. Yani bunlar hepsi aynı merkezden yönetiliyor.”

1998890cookie-checkŞamil Tayyar: Saldırıyı IŞİD yaptı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.