Sayın İlhami Özbay’a

Sayın Özbay,



www.acikgazete.com adresinden yayın yapan Açık Gazete, yıl başında Londra merkezli olarak kuruldu. Açık Gazete çok genç olmasına karşın, Avustralya’dan Meksika’ya 4 kıta ve 18 ülkeden kendi özgün haber ağını oluşturmayı başardı. Savaş karşıtı ve doğa dostu bir çizgideki gazete özellikle dış haberlerde Türkiye medyasında saygın bir yer edinmeye çalışıyor.


Dünyanın neresinde olursa olsun internet kullanıcısı Türkçe konuşan herkese ulaşmayı amaçlayan Açık Gazete yurtdışındaki Türklerin kendi özel gündemlerini ve içinde yaşadıkları toplumun nabzını tutmaya çalışarak bir ilki gerçekleştirmeye çalışıyor. Açık Gazete’nin bir diğer farkı da karikatür tadında foto-imajlarıyla okura sevimli bir gazete sunmaya çalışması sayılabilir…  


Sayın Özbay, şirketinizin verimli çalışması için size önerilerimiz şöyle sıralanabilir:


1. REKLAM VE TANITIM:
Açık Gazete’ye uygun fiyatla reklam konulabilir. Reklam tıklandığında varsa kendi sitenize gönderme yapılarak okura daha çok bilgi verilmesi sağlanır. Reklam Kampanyası kapsamında önerileri sizinle ikili görüşmede ayrıca sunulacaktır.


Açık Gazete Türkiye’nin ilk ve en eski turizm sektörü portalı www.turizmgazetesi.com a İngiltere haberleri geçmektedir. Kampanya kapsamında Açık Gazete’de yer alacak 1 yıllık reklamlar ücretsiz olarak www.turizmgazetesi.com’da da yayınlanacaktır.


Acık Gazete her perşembe gecesi 2 bine yakın İngiltere’de yaşayan Türkçe konuşan topluma ait e-posta adreslerine “Açık Gazete İNgiltere Gündemi”ni göndererek gazetede yer alan reklam ve ilanların da okura ulaşmasını sağlamaktadır.


2. İNTERNET SİTESİ HAZIRLANMASI VE İÇERİK SAĞLANMASI
Açık Gazete’nin çatısında yer aldığı Turkish Gateway Ltd, size online satış olanağı da verecek internet sitesi hazırlar ve içerik sağlanması da dahil ziyaretçi artırımı ve tanıtımı için her türlü teknik desteği sunabilir.


Saygı ve dostlukla
Faruk Eskioğlu
Açık Gazete Genel Yayın Yönetmeni

682330cookie-checkSayın İlhami Özbay’a

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.