Sedat Peker Süleyman Soylu’ya çıkıştı: Nerede senin şerefin?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslendi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır sosyal medya hesabından AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın polise hakaret ettiği görüntüleri paylaşmış, ortaya çıkan görüntülerin utanılacak boyutta olduğunu ifade etmişti.

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından organize suç örgütü lideri Sedat Peker de bir açıklama yaptı. Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Nerede senin şerefin?” diye seslendi.

Peker, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Devlet geleneğinde davasında haklı olan astını korumak şeref meselesidir. doncu Süleyman, Mersin milletvekili bak polislerimize neler söylüyor ve sonrasında polisler açığa alınıyor. Nerde senin şerefin? (muhalefet milletvekili yapsaydı ortalığı yıkmıştın)”

HAKARET ETTİ

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın, tepki çeken görüntüsünde görevini yapan polis memuruna “Ekibine tükürürüm” dediği, ismini istediği polis memuruna “Şerefsiz, pislik” gibi hakaretler savurduğu görülüyor.

Polis memuru bu olaydan sonra açığa alınmış, vekil Zeynep Gül Yılmaz ise olayı yalanlamıştı. Konuyla ilgili valilikten de açıklama geldi. Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Zeynep Gül Yılmaz, şu ifadelleri kullandı:

“Üzgünüm…Keşke kamuoyu böyle bir konu ile meşgul edilmeseydi.Arabamı durdurduğum ve kimlik gösterdiğim halde, yasalara aykırı ve kasıtlı bir şekilde maskesiz polisler tarafından yarım saat bekletilmemi ve maruz kaldığım hukuksuz muameleyi Aziz Milletimizin takdirine bırakıyorum.”

2542760cookie-checkSedat Peker Süleyman Soylu’ya çıkıştı: Nerede senin şerefin?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.