“Sedat Peker, Turan Partisi kuracak”

ASPARAGAS – İfşaatlarıyla iktidarı dut ağacı gibi silkeleyen Sedat Peker’in ilk seçimlere katılmak üzere Turan Partisi kuracağı öne sürüldü. Böylece dokunulmazlık zırhıyla aktif siyasete gireceği belirtilen Peker’in partisine büyük siyasi partilerden ciddi katılımların olacağı kulislerde konuşuluyor.

“Temiz toplum”u parti tüzüğünün olmazsa olmaz ilkeleri arasına alacağı belirtilen Turan Partisi’ni üçüncü bir ittifak oluşturacağı da öngörüler arasında. Turan Partisi’ne psikolojik travma geçirmiş ve kötü bir çocukluk geçirmiş olanlar ile geçmişte siyaset yapıp herhangi bir ciddi ifşaatta bulunmayanların alınmayacağı da sızan haberler arasında.

Bu arada gazetemize e-posta gönderen bazı temiz toplum savunucusu pek çok okurumuz, artık Peker’e “organize suç örgütü lideri” ya da “Mafya” gibi tanımları kullanılmamasını isteyerek, “Bu tanımlar geçmişte kaldı. Sayın Peker ifşatlarıyla tek başına çok şey başardı. Başardıkları geçmişteki hatalarını çoktan kapattı” ortak paydasında buluştular.

Peker ile ilgili başka bir duyum da İngiltere’de siyasi sığınma isteyeceği ve Türkiye’deki olası seçim zaferine kadar Londra’da ikamet edeceği konusuydu. Peker için toplumun yoğun olarak yaşadığı Hackney, Haringey ya da Enfield’de mütevazi bahçeli bir ev bakıldığı bilgisi de aktarıldı.

2518580cookie-check“Sedat Peker, Turan Partisi kuracak”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.