Serdar Turgut’tan ‘mini etek’ yorumu

Turgut’un köşe yazısı şöyle:

”Dünya tarihinde yeni bir perde açıldı. Dünkü Hürriyet gazetesinde dünya tarihinde ilk kez rastlanan bir gelişme birinci sayfadan verilmişti. İngiltere’de bir Türk kızı mini etek giydiği için okuldan uzaklaştırılmıştı. Okul yönetimi, kızın kıyafetlerinin tahrik edici olduğu gerekçesiyle bu kararı aldıklarını açıklamışlardı habere göre. Yaklaşık 400 küsur yıldan bu yana Britanya imparatorluğunda bir erkeğin kadın tarafından tahrik edilebilmesi olayına rastlanmamıştı. 

Yani abartılı bir genelleme yaparak tüm İngiliz erkeklerinin homoseksüel olduğunu filan iddia etmiyorum, yanlış anlamayın.

Bana göre İngiliz erkeklerinin sadece yüzde 40’ı homoseksüeldir. Yüzde 50’si de latan homoseksüellerdir, geri kalanlar ise sadece kadınlar tarafından popolarına cetvelle vurulmasından hoşlanır.

Kendimi tutup fazla genelleme yapmadan sunduğum bu tablodan siz de kabul edersiniz ki sadece bacakları biraz fazla gözüküyor diye tahrik olabilecek bir nüfus çıkabilmesi pek mümkün değildir.

Kazayla arada bir bacağa bakarak tahrik olma potansiyeli olan bir İngiliz erkeği var olsa bile bunun da toplumda bir sorun çıkarması imkansızdır.

Çünkü çok aşırı heyecanlandıkları zaman bile sadece gözü hafifçe seğirebilen, hislerini başkalarına göstermek yerine ölümü bile tercih edebilen bir nüfusun bacağa bakınca heyecanlandıklarını anlamak sadece laboratuvar koşullarında bilimsel ölçümle mümkündür.

* * *
Eğer kız hakikaten kısa etek giyip erkekleri heyecanlandırdı diye okuldan uzaklaştırıldıysa bu modern Britanya tarihinde bir ilki oluşturmaktadır ve bence ulusal bayram olarak bundan sonraki yıllarda kutlanmalıdır.

Ayrıca İngilizleri yaklaşık 400 yıldır sürmekte olan cinsel dışavurumsuzluktan uyandıran bu Türk bayanı da mutlaka bilim adamları tarafından incelemeye alınmalı ve bu başarısının sırrı insanlık alemine mutlaka anlatılmalıdır.

İngiliz İmparatorluğunun o küçücük adadan tüm dünyaya yayılıp büyük bir güç haline dönüşmesinin temelinde de cinsel dışavurumsuzlukları yatıyordu. O yıllarda homoseksüeliteye de fazla hoşgörüyle bakılmadığından adamcağızlar her hislerini baskı altına almışlar ve içe doğru patlama (implosion) riskini ortadan kaldırmak için de gidip Hindistan filan gibi yerleri işgal etmişler, fazla enerjilerini, streslerini orada atmışlardır

Bakın tarihi inceleyin, nerede bir büyük kolonyalist, bir büyük İngiliz komutanı, bir büyük devlet adamı görürseniz yine abartmadan söylemeliyim ki o yüzde 90 olasılıkla homoseksüeldi.

Ve şunu da bilin. Türk kızının başarmaya muvaffak olduğu yeni olaydan sonra İngiltere’nin bir süredir başlamış olan çöküşü dört beş misli hızlanarak sürecek ve bu ülke belki de Türkiye’nin bile yok olmasından önce yok olarak tarihin bir dönemini de noktalayacaktır.

* * *

Ben hala daha bu mucizevi olayın gerçekten olduğuna pek inanamıyorum.

Yani müdürlerin kızı kısa etek giydiği için okuldan uzaklaştırdıkları ve bazılarının da ona bakarak tahrik oldukları mutlaka doğrudur.

Ama ben eminim tahrik olanlar saf kan İngiliz gençleri değil, o okulda okumakta olan Türkler, İtalyanlar, İspanyollar ve Yunanlılar’dır.

Bu dört insan grubu İngilizler’in tamamen tersi davranış kalıpları sergiler yani özetle onlar hislerini dışavurma uzmanıdırlar

Öyle ki bir kadın gördüklerinde bazıları gerçekten heyecanlanır (Türkler) bazıları ise işi abartıp gerçekten heyecanlanmasalar bile heyecanlanmış gibi davranırlar (İtalyanlar ve İspanyollar)

Yunanlılar’ın ise gerçekte nasıl hissettiklerini ve davrandıklarını bilmiyorum çünkü kendilerinden fazla hoşlanmadığımdan bunu incelemeye zahmet etmedim.

Ama eminim ki aynı coğrafyada olduğumuzdan onlar da hislerini saklamıyorlardır.

Bu grup içinde en problematik olanı Türkler’dir.

Örneğin dün bizim gazetede bir haber görmüştüm, Japonlar şoförün hislerini dışarıya yansıtan bir araba icat etmişler, yakında piyasaya süreceklermiş.

Birçok güzel, sevecen his yanında kızgınlık gibi duyguları da etrafa anlatan bu araba Türkiye’ye ithal edilecekse o zaman yandık.

Bir kere arabanın sürekli kırmızı ışık saçması gerekecek çünkü bu o anda şoförün bir şeylere kızmakta olduğunu açıklıyormuş.

Arabanın sürekli kırmızı ışık saçmak yanı sıra ayrıca sürekli Viagra diyetinde olan bir adamın duygularını da etrafa anlatacak azgınlık işaretleri yayması da gerekecek üstüne üstlük.

Yani kızmış ve azmış bir araba olacak bu.

Bilmem anlatabiliyor muyum?

Özet olarak demek istediğim şu ki İngiltere’deki o okulda mini eteği giyen kız nasıl ki Türk ise ona bakarak da tahrik olabilenler ve bunu etrafa belli edenler de mutlaka Türk’türler.

Var mısınız iddiaya?”
 

1093350cookie-checkSerdar Turgut’tan ‘mini etek’ yorumu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.