Seri tecavüzcü polis sonunda yakayı ele verdi

Çevresinde iyi bir polis, iyi bir aile reisi, 3 çocuk babası ve iyi bilinen bir koca olan polis Jeffrey Pelo, kendi arkadaşları dedektiflere yakayı ele verdikten sonra mahkemeye 440 yıl ceza istemiyle sevk edildi.

Jeffrey’in ilk mağduru Kristin Mills adlı bir genç kadındı. Polis memuru o ilk olayında, mağdure Mills’in ifadesine göre son derece soğuk kanlı olarak tecavüz etti ve ardından tek bir ip uçu bırakmamak için ortalığı temizleyip evden öyle çıktı. Bu işlemi her seferinde bilinçli olarak ve polislerde olan bilgi ve deneyim seviyesiyle yapıyor olmasını dikkate alan dedektifler 7 yıldır bir kâbus gibi Bloomington bayanlarının zihninde yaşayan gizli seri tecavüzcüyü sonunda kıskıvrak ele geçirdi.

Tecavüze uğrayan 35 kadının ortak ifadesi, yaptığı suçun bütün ayrıntılarını iyi bilen, soğukkanlı, telaşsız ve şiddet uygulamadan davranan birisi olduğu yönünde birleşince, usta polisi ele geçirmek daha kolay oldu. Bununla beraber Pelo’nun ailesi henüz DNA kanıtları elde edilemediğinden, geride biyolojik tek bir kanıt dahi ele geçmediğinden Jeffrey’in suçsuzluğuna inandıklarını açıkladı.

1508880cookie-checkSeri tecavüzcü polis sonunda yakayı ele verdi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.