Shantel 4 Kasım’da Londra’da

Geçen yılki Londra çıkarması hala hafızalardan silinmeyen başarılı müzisyen, grubu Bucovina Club Orkestar ile birlikte ünlü gece klubü Koko’da unutulmaz bir müzik ve sahne gösterisine imza atacak.

Son albümü Planet Paprika ile geçtiğimiz haftalarda Türkiye Yabancı Albümler Listesi’nde 1 numara olan Shantel’in Londra konseri, 40 günlük Avrupa turnesinin tek İngiltere ayağı. Geçen sene olduğu gibi Londra’nın en seçkin müzik mekanlarından yine Koko’da sahne alacak ünlü Alman DJ’i, geçen yıl ki büyük başarının mimarları Kazum! ve Como No! İngiltere’deki hayranları ile buluşturuyor. Özellikle son 3 yıldır Türkiye gece hayatının vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Shantel, Londra’dan sonra 3 gece de İstanbul Babylon’da sahne alacak.

Shantel’in, kendisini büyük üne kavuşturan Disko Partizani adlı şarkısına İstanbul’da çektiği klibi, You Tube’de 3,5 milyonun üzerinde tık’la bir izlenme rekoru kırmıştı.Albümlerinin yanında yaptığı başarılı film müzikleriyle de uluslararası müzik çevrelerinden övgüler alan ünlü Alman müzisyen, hasılat rekorları kıran ‘Borat’ ve Fatih Akın’ın Cannes ödüllü ‘Yaşamın Kıyısından’ın film müziklerine de imzasını atmıştı.

AYRINTILI BİLGİ

Shantel’in 4 Kasım’da Koko’da vereceği muhteşem konserin biletlerini £16 + booking fee (rezervasyon ücreti) karşılığı online www.wegottickets.com web adresinden ya da kredi kartıyla 0870 145 1115 no’lu telefondan temin edilebilir.

Genel bilgi için: 07966 452557

Koko,1a Camden High Street, Camden, London, NW1 7JE
(Koko, sadece 18 yaş ve üzeri olan müzikseverlere açık bir mekandır)
Kapılar: 19.00-23.00 arası açık

825880cookie-checkShantel 4 Kasım’da Londra’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.