‘Son Durak’ İngiltere’de ‘bizi’ anlatıyor

İngiltere’de yaşayan Türkçe konuşan toplumun ulusal kanalda yayınlanan ilk ve tek televizyon programı olan ‘Son Durak’ ilgi odağı oldu. Her Pazar saat 16:00 da Kanal D ekranlarında yayınlanan Son Durak ele aldığı birbirinden çarpıcı konularla henüz 4’ncü haftasını doldurmasına rağmen Türkçe konuşan toplumun gözdesi haline geldi. Eğitimden politikaya sanattan spora İngiltere de yaşayan toplumu ilgilendiren her türlü konuya değinen haber programı izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.


Sunuculuğunu ve editörlüğünü Hilal Yılmaz’ın yaptığı Son Durak, işlediği Ankara Anlaşması, çocuklarımızın eğitim ve disiplin sorunları, Kıbrıs’taki mülkiyet sorunu ile İngiltere’deki yeni iltica kanunu gibi çarpıcı konularla gündem yaratmaya devam ediyor.


GÜL, SON DURAK’TA


Son Durak bu hafta Türkiye’nin AB üyeliği hedeflerini be uyum sürecini masaya yatırıyor. İngiltere’de bir ilki gerçekleştiren programın bu haftaki en çarpıcı konuğu ise Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül olacak. Londra’da Son Durak ın sorularını yanıtlayan Gül, Türkiye- AB sürecindeki son gelişmeleri aktaracak.


Yönetmenliğini Gökhan Özyol’un, Yapım Koordinatörlüğünü Mesut Kaya’nın yaptığı Son Durak bu hafta biribirinden ilginç konuklarla Türkçe konuşan toplumu yine ekranlara kilitleyecek. ‘Atatürk’, ‘Günümüzde Türkler’ ve ‘Türkiye’nin Terörle Savaşı’ kitaplarının yazarı İngiliz tarihçi Andrew Mango ile İngiltere İslam Konseyi Başkanı İkbal Sakrani, Türkiye’nin AB sürecini ve Avrupa’daki imajını Son Durak izleyicileri için değerlendirecek.


Son Durak bu hafta büyük yankı uyandıran eğitim dosyasında bu kez Hornsey Atatürk Okulu’nun örnek çalışmalarını da ekranlarınıza getirecek.


 Son Durak ın hukuk danışmanı elektronik posta aracılığıyla sizlerden gelen soruları programda yanıtlayacak…


Son Durak’a 02089883003 ve 07966197066 no’lu telefonlardan ve [email protected] adresinden ulaşılabilecek. Son Durak her Pazar saat 16:00’da Kanal D’ de.

787630cookie-check‘Son Durak’ İngiltere’de ‘bizi’ anlatıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.