Son Durak pazar günü 18’de

Eğitimden politikaya sanattan spora İngiltere de yaşayan toplumu ilgilendiren her türlü konuya değinen haber programı bu hafta Türkiye’nin İngiltere Büyükelçisi Akın Alptuna’yı konuk edecek.


Sunuculuğunu ve editörlüğünü Hilal Yılmaz’ın, Yönetmenliğini Gökhan Özyol’un ve Pazarlamasını Mesut Kaya’nın yaptığı programra, yaklaşan yerel seçimler öncesinde İngiltere’de yaşayan Türkçe konuşan toplumun politikaya bakış açısı ele alınacak.


Alptuna’nın yanısıra İngiltere Muhafazakarlar Partisi’nin Enfield-Winchmorehill bölgesinden milletvekili adayı ve aynı zamanda Belediye Meclis üyesi ola Ertan Hürer,  Enfield-Southgate Belediye Meclis üyesi Doğan Delman, İşçi Partsisi Harringay Belediye Meclis üyesi Nilgün Canver ve Turkish Forum Başkanı Hasan Taşlıca da konuk arasında olacak.


Bu haftaki Son Durak’da ayrıca Londra’da “Aşçılar Olimpiyatı” olarak bilinen ‘Hotelympia’ya katılarak ödül kazanan “Türkiye Genç Aşçılar Birliği” ile Londralı Türk aşçılardan oluşan  “Master Chef London Culinary Art Team” anlatılacak…

788480cookie-checkSon Durak pazar günü 18’de

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.