Sütü bozuklar RedHack’lendi!

Yüzlerce ilköğretim öğrencisinin zehirlenerek hastaneye kaldırılmasına tepki gösteren Redhack, Gülsan Gıda, Pınar Süt ve Yörükoğlu Süt firmalarının internet sitelerini hackledi.

İstanbul- Okul Sütü programı çerçevesinde dağıtılan sütler nedeniyle çok sayıda öğrencinin zehirlenmesine önemli bir tepki de Kızıl Hackerlar olarak bilinen Redhack’ten geldi. Redhack projenin ortak dağıtımcılarından olan Gülsan Gıda Pınar Süt ve Yörükoğlu Süt’ün internet sitelerini hackledi.

Kızıl Hackerlar hackledikleri sitelere redhack’i temsil eden bir fotoğrafın yanı sıra şöyle bir not bıraktı:

“ Duyduk ki bozuk süt ihalesini alan sizmişsiniz, o bölgede dağıtan da sizmişsiniz.. Uğrayalım da bu “sütü bozuklar” kim bir görelim dedik..

Yok yanlış anlamayın, sadece siz suçlu değilsiniz, sizin gibilerin “badem bıyığına” ve hacı yağı kokusuna bakarak ihaleleri “peşkeş” çektirenlerdedir asıl suç.

“Sütü bozuk insanların iktidar olduğu bir ülkede sütlerin bozuk olması normaldir”
Size de cemaatinize de bundan sonra rahat yok!
Çünkü artık RedHack var!”

RedHack kendilerine yönelik soruşturmayı yürüten özel yetkilerle donatılmış savcıya da bir not bırakmayı ihmal etmedi.

Bu notta ise “Savci Hakan’a selam olsun ve bizden bir sut içsin ya da bos verin, asiri doz alir felan ;) en iyisi bir bardak “soguk su” icsin ;)” İfadeleri yer aldı.

Bedava süte değil zehire karşıyız

RedHack’çiler eylemlerinin burjuva medyada “Sosyalistler bedava süte karşı çıktı” şeklinde haberleştirilmesine de “Bizler bedava süte değil, zehire ve bedavasına karşıyız” diyerek yanıt verdi.

Evrensel

1341210cookie-checkSütü bozuklar RedHack’lendi!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.