İstanbul’da elektrik ve su kesintisi…

Güngören ve Beyoğlu’nda 28 Şubat, 1 ve 2 Mart 2008 tarihlerinde bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güngören ilçesinde 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek yerler şöyle:


28 Şubat perşembe günü Civelek Sokak, Soğanlı ve Bağcılar caddeleri, Mercan Sokak, Ortaç Caddesi, Molla, Ceylan, Sultan ve Mehtap sokaklar ve civarı.
1 Mart cumartesi günü Teteks Tekstil, Tetaş Tekstil, Sostaş Tekstil, Aksa İnşaat, İncirlibahçe İlköğretim Okulu ve civarı.


2 Mart pazar günü Fatih Caddesi, Kayıkçı Sokak, Nazım Sokak, Zafer Caddesi, Yıldırım Sokak, Ceviz Sokak, Şimşir Sokak, Tetaş, Ladin Sokak ve civarı.


2 Mart pazar günü 05.00-13.00 saatleri arasında ise Beyoğlu ilçesi Kasımpaşa Kabristan Sokak, Seferikoz Camii, Piyale, Mesut, İbadullah, Dutdibi, Emin Çeşmesi sokakları, Kasımpaşa Deniz İkmal Komutanlığı, Araplık, Hastane Arkası, Yelpaze Sokak, Gemi Sanayi Cami Altı Tersanesi, Deniz Kara Kuvvetleri Ordu Dikim Evi, Çorlulu Ali Paşa Camii, Kıyı Emniyet ve Spor Tesisleri, Taşkızak Tersanesi, dökümhane, Kasımpaşa Taşkızak Tersanesi Caddesi, Haliç Tersanesi, İdari Bina Halı Sahalar, Kasımpaşa Deniz Hastanesi, Deniz Hastanesi Yokuşu, Toprak Yokuşu, Paşa Camii, Mutfak Kapı Caddesi ve civarı.”


SU KESİNTİSİ:..


Tuzla Orhanlı Depo ve Terfi İstasyonu cazibe çıkışı ana isale hattında yapılacak vana-debimetre montaj çalışmaları kapsamında bazı semtlere 14 saat süreyle su verilemeyecek.


İSKİ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmalar kapsamında, 28 Şubat 2008 perşembe günü 10.00-24.00 saatleri arasında, Tuzla ilçesi Anadolu, Merkez, Mescit ve Orta mahallelerinde su kesintisi uygulanacak.


FOTOĞRAF (Sebati Karakurt çekti): İstanbul

1055840cookie-checkİstanbul’da elektrik ve su kesintisi…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.