İstanbul’da kar var…

Kentin yüksek kesimlerinde etkisini artıran kar yağışının ilerleyen saatlerde tüm şehirde etkili oldu. Kar yağışı Bağcılar, Esenler, Bayrampaşa, Bakırköy, Beşiktaş, Kağıthane, Çamlıca, Sancaktepe ve Sultanbeyli başta olmak üzere, bir çok ilçede etkisini arttırdı. Zaman zaman etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle yayalar yolda yürümekte zorluk çekerken, trafikteki araçlar zor anlar yaşadı. Üsküdar Harem Sahil Yolu’nda kar nedeniyle araçlar zor anlar yaşadı. Sürücüler araçlarının kontrolünü sağlamakta güçlük çekti.

TUZLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yetkililer, trafikte bulunan şoförleri dikkatli olmalaru ve kar lastikleri ve zincirlerini takmaları konusunda uyardı. Hava sıcaklığı 0 dereceye kadar düşerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait tuzlama araçları, gece de olası bir buzlanmaya karşı yolları tuzlama çalışmasını sürdürdü.

KAYGAN YOLDA KAZA

İSTANBUL’da gün boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle yollar beyaza büründü. Araçlarında zincir ve kar lastiği bulunmayan sürücüler yollarda kaldı.

Araçlarında kar lastiği ve zincir bulunmayan çok sayıda sürücü yollarda kaldı. Beyoğlu Piyale Paşa Caddesi ile Şişhane rampasında birçok araç maddi hasarli kazaya karıştı.

OTOMOBİLİN ALTINDA KALACAKTI

Rampa üzerinde kaymaya başlan bir otomobil, önünde yavaşça seyreden motosiklete vurdu. Sürücü bir süre motosikletiyle yerde sürüklenirken, kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Okmeydanı’nda da kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Taksim Dolapdere Caddesi üzerinde kar nedeniyle kayan otomobil takla attı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

İSTANBULLU KAR TOPU OYNAMAK İÇİN SOKAKLARDA

Zaman zaman yoğun yağan kar Taksim ve Ortaköy’de kartpostallık görüntüler oluşturdu. Fırsatı değerlendiren bazı vatandaşlar bu anları fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi. Bazıları da kar topu oynayıp karın keyfini çıkardı.

1403730cookie-checkİstanbul’da kar var…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.