Stresle başa çıkmanın yollarını anlattı

Hands Inc. organizasyonunun ücretsiz olarak belli aralıklarla düzenlediği etkinliklerden bir diğeri Manoör House tren istasyonunun yakınındaki St. John’s Health Center’de yapıldı.
Her iki hafta da bir Pazartesi’leri St.Johns Scott Health Centre’de düzenlenen sağlık günlerinde tamamlayıcı tıp çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar arasında refleksoloji, Indian kafa masajı, access bars uygulamalarının yanında çeşitli konularda bilgilendirmeler de yer alıyor.

Son etkinlikte Kinesiyoji ve şifa çalışmaları hakkında Alternatif Terapi Uzmanı Ülkü Coşkun bir seminer verdi.

Stresle başa çıkma yolları ve vücudun daha çabuk iyileşmesi ve güçlenmesi için neler yapılması gerektiği gibi konular ve şifa çalışmaları hakkında bilgiler veren Çoşkun, “Şifa uygulamaları nelerdir?, nerelerde kullanılır?” gibi sorulara yanıt aradı.

Çoşkun şunları söyledi:

“İnsanoğlunun evrimleşmesinin şu andaki yaşadığımız modern dünyaya adapte olamamasından kaynaklı olarak yaşadığımız ve anlayamadığımız insan kaynaklı streslerle başa çıkabilmek için bedenimizin güçlendirilmesi gerekmektedir. Bunu için de Kinesiyoloji sisteminden faydalanıp lenf sistemimizin canlandırılması için belli bölgelere vurmak ya da masaj yapmak gerekmektedir.”

“Bedenimizi tanıdıkça ve dinlemeyi öğrendikçe hem sağlıklı kalmamız kolaylaşır hem de iyileşmemiz” diyen Çoşkun stresin hayatımızda nasıl bir etki yarattığı ve ne tür hastalıklara yol açtığı ve stresle başa çıkma yollarını anlattı.

Çoşkun ayrıca bedenin neye ihtiyacı olduğu veya nelerin zarar verdiğini bulabilmek için uygulanan beden testi hakkında bilgiler verdi.

Daha geniş bilgi almak isteyenler Ülkü Coşkun’a 07922264690 numaralı telefondan veya ülkücoş[email protected] e-mail adresinden ulaşabilecek…

850720cookie-checkStresle başa çıkmanın yollarını anlattı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.