‘Sudden Exit’ten ani çıkış…’

Folktan soul’e, funktan blues’a farklı kaynaklardan beslenen müziklerini, İngilizce ve Türkçe şarkı sözleriyle birleştiren topluluk, rock sound’uyla ve formatıyla sahne alıyor. Aram Taha’nın derli toplu melodik soloları, Ümit Armağan’nın farklı gitar soundu, Nihad Jamshir’in kompozisyona hakim davulu, Ceyhun Can Güner’in kararlı ve sağlam bas yürüyüşleri, Sevtap Işık’ın duygulu ve etkileyici sesiyle buluşunca, ortaya müzikseverlerin coşkuyla paylaştıkları Sudden Exit tarzı çıkıyor.


Bob Dylan, Nina Simone, Jeff Buckley, Bülent Ortaçgil, Şebnem Ferah, Bob Marley, Metallica, Pink Floyd, Duman , Yavuz Çetin, Daruish gibi topluluk veya müzisyenlerden etkilenen Sudden Exit, Ocean’daki son konserine müzisyenlerini Londra’ya getiremeyen Haluk Levent’e de destek olmak amacıyla eşlik etmişlerdi.


Sudden Exit, Bodrum Café’deki programında Bulut Ararsın, Olumsuz bir Yaşam, Günler Geçer Dersin, Palyaço, When I Have Fears ve Çürüdük gibi Londralı müzikseverlerin beğeniyle dinledikleri  bestelerinin yanı sıra,  Şebnem Ferah’dan ‘Bu Aşk Fazla Sana’, Michael Jackson’dan ‘Beat I’t, The Cranberies’den ‘Zombie’,  Nirvana’dan ‘Where Did You Sleep Last Night’, Bob Dylan’dan ‘Knocking Heavens Door’ adlı parçaların sürpriz yorumlarına da yer verecek.


Saat 20.00’de başlayacak olan canlı performans için [email protected] e mail adresinden,07961819071.numaralı telefondan veya www.myspace.com/suddenexit adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

809950cookie-check‘Sudden Exit’ten ani çıkış…’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.