Sümer Erek’ten “In-Between (Arada)” sergisi…

Kıbrıs kökenli ressam sanatçı Sümer Erek’in yeni sergisi “In-Between” 14 Aralık Cumartesi akşamı Hackney Cypriot Association’da (Hackney Kıbrıs Derneği) bir resepsiyonla açıldı.

Yazar Aydın Çubukçu’nun da aralarında olduğu kalabalık bir katılımla açılan sergi 24 Şubat’a kadar hafta içinde saat 10-16 arasında “5 Balls Pond Road, N1 4AX” adresindeki dernekte görülebilecek.

Kıbrıslı Rum ve Türklerin ortak derneği Hackney Cypriot Association 1976’dan bu yana hizmet veriyor.

Sümer Erek, lokanta ve cafe hizmeti de sunan Hackney Cypriot Association’ın çağrısı ve desteği ile çoğu orta yaşın üstündeki müdavimlerinin portrelerini yaptığını şöyle aktardı:

“Kıbrıs’taki çatışmalar nedeniyle Londra’ya göçmek zorunda kalan dernek üyesi 29 Kıbrıslının portrelerini yaptım şimdiye kadar. Proje devam edecek yeni portreler eklenecektir. Şimdiye kadar portre çalışmasına aktılan Kıbrıslılar şöyle: Zehra Can, Nazime Çalışkan, Salime Güler, Ümit Özatınç, Ahmet Hulusi, Hüseyin Kamil, Andreas Solomou, Kostas Andreou, Savu Georgiou, Andreas Michaelides, Cemal Effe, Ecevit Mehmet, Şefika Ahmet, Eran Besen, Ziya Karabardak, İbrahim Mustafa, Ayşe Menteş, Salih Hasan Hüseyin, Xenis Thoma, Mehmet Derviş, Mustafa Kemal Raşit, Şefik Mustafa, Salih Hüseyin, Mashar Mustafa, Salih Köse, Recep Hasan Yağmur, Ali Selim, Hüseyin Osman, Ülfet Ahmet Nakip.”

Erek projede yer alan isimleri de şöyle aktardı:

“Proje yardımcılığını Yaren Kobra, Christiana Georghiou ve Vivi Stamatato üstlendi. Koordinatörlüğü ise Cemile Gökşan ve Kristina Georgiou yaptı. Big Lottery Community Fund ve Hackney Cypriot Association’ın desteği ile de proje hayata geçti…”

Ayrıntılı bilgi almak için [email protected] ve [email protected]’a e-posta gönderilebilecek.

2367030cookie-checkSümer Erek’ten “In-Between (Arada)” sergisi…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.