‘Sözün bittiği bir konuyu konuşuyoruz’

Terör örgütünün hain saldırılarının ardından terörle mücadele konusu bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısında ele alındı. Hükümet Sözcüsü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, toplantının ardından, “Sözün bittiği bir konuyu konuşuyoruz. Çünkü terör konusunda söylenmesi gereken her şeyi konuştuk” dedi ve Terörle Mücadele Yüksek Kurulu’nun yarın Başbabakan Erdoğan başkanlığında toplanacağını açıkladı.


Bu arada, Cumhurbaşkanı Gül başkanlığında, Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt, terörle mücadele konusunu ele almak üzere saat 15:00’te Çankaya Köşkünde bir araya geldi.


“KARARLILIK SÜRÜYOR”


Hükümet Sözcüsü Çiçek, terör olgusunun bölgede, devletin bir sorunu olarak devam ettiğini belirterek, hükümet olarak alınması gereken ne tedbir varsa almaya çalıştıklarını ve bu noktadaki kararlılığın sürdüğünü bildirdi. Çiçek, şunları söyledi:


”Devletimizin birliği, ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği noktasında alınması gereken bundan sonra ne tedbir varsa bunları da almaya çalışacağız. Yaptığımız işin ülkemizin, milletimizin, devletimizin yararına olması için de soğukkanlı olarak her türlü akla gelecek ihtimali de bu toplantılarda konuştuk, konuşacağız. Ondan sonra da belki yarın bu toplantıların sonucunda bir açıklama yapmak gerekirse daha ayrıntılı bir açıklamayı yapabiliriz.”



 

1049030cookie-check‘Sözün bittiği bir konuyu konuşuyoruz’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.