Tabuttaki bayrağa soruşturma

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, ”Gelinim Olur Musun?” adlı TV programıyla tanınan ve Adana’daki bir otel odasında ölü bulunan Ata Türk’ün dün Fatih Camii’nde yapılan cenaze töreninde tabutuna Türk Bayrağı sarılması nedeniyle soruşturma başlattı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, ”Adana’da vefat eden Semra Yücel’in oğlu Ata’nın cenazesinin, dün Fatih Camii’nde öğle namazını müteakip yoğun bir katılımla kaldırıldığı” hatırlatıldı.


Açıklamada, şöyle denildi:


”Yeşil cenaze örtüsünün üstüne Türk Bayrağı konulduğunun tespit edilmesi üzerine 2896 sayılı Türk Bayrağı Kanunu ve 17 Mart 1985 tarih ve 18697 sayılı Türk Bayrağı Tüzüğü’ne muhalefetten soruşturma başlatılmış olup, gerekli yasal işlem yapılmıştır.”


AÇIK GAZETE: Ata Türk’ün annesi Semra Yücel Türkiye tekelci medyasının ve ünlü olduğu programın müdavimi olan seyircilerin hastalıklı yüzüydü. Herkesin üzüldüğü genç Ata, acınıcak halimizin kurbanı oldu. Bu açıdan bakıldığında tabutundaki bayrak yerinde… Eğer bir soruşturma açılacaksa bunu sosyologlar yapmalı ve sanık sandalyesine de medya ile onlara bu gücü verenler oturmalı…


İLGİLİ KÖŞE YAZILARI:


– Birsen Altıner / Değeri kaç euro?


– Sahte dünyaların dayanılmaz ağırlığı…

1024700cookie-checkTabuttaki bayrağa soruşturma

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.