Temsilci’ye okul ziyareti

18 öğrenci ile Okul Başkanı Türker Çakıcı, öğretmen Halil Özakınsel ve Yonca Karaca da ziyaret eden ekip içinde yer aldı.


KKTC’de yapılacak 23 Nisan törenlerine de katılacak olan Hornsey Atatürk Okulu temsilcileri, Temsilci’yi makamında ziyaret etmekten dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirttiler.


Okullarını en iyi şekilde KKTC’de temsil edeceklerini belirten öğrenciler, KKTC’ni de gezme ve yeni arkadaşlar edinme imkanı bulacakları için de mutlu olduklarını dile getirdiler.


Öğrencilere başarılar dileyen Temsilci Yanık, temsiliyetin çok önemli bir görev olduğunu ve Hornsey Atatürk Okulu’nun bu temsiliyeti en iyi şekilde yerine getireceğini inandığını söyledi.


Temsilci Yanık, öğrencilerin, başarılı ve güzel halkoyunları sergilemeleri için büyük katkısı olan Öğretmenleri Halil Özakınsal’a ve Yonca Karaca’ya da KKTC ziyareti hazırlıklarına yaptığı katkılar için teşekkür edereken, Okul Başkanı  Türker Çakıcı’ya da öğrencilerin üstün başarılarındaki fedakar çalışmaları için ayrıca teşekkür etti.


Ziyaretin sonunda, başarılı öğrencilerden Hasan Taner kendi yazdığı 23 Nisan Çocuk Bayramı Şiirini okudu.

811880cookie-checkTemsilci’ye okul ziyareti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.