Tr’den UK ucuz aranacak

Türk Telekom, rekabet ve teknolojideki gelişmenin bir sonucu olarak sabit telefon tarifelerinde 1 Ağustos’tan itibaren yüzde 80’e varan oranlarda indirime gidiyor. Yeni sabit hat sistemi şirketlere ve bireysel müştelere özel uygulamalar içeren 5 tarifeden oluşuyor.


Türk Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekinalan, yeni sabit hat ve indirim paketlerini açıkladı. Ekinalan, rekabetin ve globalleşmenin telefon ücretlerinde indirimi getirdiğini vurguladı.

Müşterinin kendilerine en uygun konuşma paketini seçebileceği bu yeni uygulamada seçilen pakete göre de %80’e varan indirimlerle konuşma imkanı sağlanacak.

Yeni tarifeler:

1- ŞirketHATT: Büyük şirketler için uygun bir paket. Uluslararası görüşmelerde yüzde 80’e varan indirim sağlanacak.

2- KonuşkanHATT: Küçük ölçekli veya yoğun konuşma yapan bireysel aboneler için uygun. Bu paketle %79’e varan indirimler sağlanıyor

3- StandartHATT: Standart konuşma alışkanlıkları olan, daha çok bireysel aboneler için düşünülen bu paket %77’e varan indirimler sağlayacak.

4- HesaplıHATT: Sabit telefonu çok az kullananlar için hazırlanan bu paket şehirlerarasında konuşmalarda yüzde 32 indirim veriyor.

5- YazlıkHATT: Yazlıkçılar ve bulundukları yerde çok fazla kalmayan müşteriler için uygun bir paket.

1092710cookie-checkTr’den UK ucuz aranacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.