Türk bankacılardan ‘Kariyer Günü’

1990’da Londra’daki Türk bankacılar tarafından kurulan Turkish Bankers Association (TBA), 26 Ekim 2004 günü 2’nci ‘Kariyer Günü’ organizasyonunu gercekleştiriyor.

 

İngiltere finans sektöründe çalışan Türk bankacıları ve Türkiye’yi profesyonel bir çatıda temsil etmeyi amaçlayan TBA, İngiltere’deki Türk öğrencilerine yönelik bir kariyer günü hazırladı.

 

TBA, Bu etkinligin hedefini, “Türk ögrencileri kariyer secimlerini yaparken gerek bankacılık ve finans sektörü gerekse bu sektördeki kariyer imkanları hakkinda daha bilgili bir konuma gelebilmelerini sağlamak,  aynı zamanda da ögrencileri bu sektörde geliştirebilme imkanı saglamaktır” diye açıkladı.

 

Çeşitli bankalardan 10 konuşmacının katılacağı Kariyer Günü’nde yine 30’a yakın üst düzey temsilcisi hazır bulunacak. Kariyer Günü’nde konuşmalar sonrasında düzenlenecek kokteylde bankacılarla bağlantı kurma olanağı da sağlanmış olacak.

 

Kariyer Günü’ne yaklaşık 100 öğrencinin beklendiğini belirten TBA, Kariyer Günü’nde öğrencilerin sektör ile ilgili bütün sorularına yanıt aranacağını açıkladı.

 

Kariyer Günü, 26 Ekim 2004 günü saat 18.30 da Sir John Cass Business School, City University 106 Bunhill Row London EC1Y 8TZ adresinde  gerçekleştirilecek.

 

Toplantı ücretsiz olup güvenlik nedeniyle katılacakların [email protected] adresine  24 Ekim gününe kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor..

1095000cookie-checkTürk bankacılardan ‘Kariyer Günü’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.