Türk İşletmecilere Olimpiyat fırsatı

The Innovatory`nin düzenleyeceği açık oturumda, Olimpiyat Köyü ihalelerine işletmelerin hazırlanmasına yönelik sorunlar tartışılacak. Açık oturuma The İnnovatory direktörleri Kevin Davey ve Patric Nicholson`ın yanı sıra danışman Ümran Altunkaya katılacak. Oturumda etkinlikte ne tür olimpik ihalelerin yapılacağı, ihalelerin tarihleri ve kabul edilme kriterleri konuşulacak; oturuma katılımın ise ücretsiz olacağı belirtiliyor.


Londra 2012 Olimpiyatları`na hazırlık çerçevesinde önümüzdeki yıl ihale yapılacak alanlar arasında bahçecilik, badana, mobilya, yiyecek tedariki, sanat dallarında hizmetler, taşımacılık, konaklama hizmetleri, elektrik tesisat işleri ve üniforma imalatı gibi sektörler bulunuyor.


Etkinliğe katılacak tüm firmalar, ücretsiz olarak profesyonel destek alıp ihaleye hazırlanma fırsatı elde etmiş olacaklar.2008 yılının ikinci yarısından itibaren ihale sayılarının artacağı ve bu kısa süre içerisinde Türk işletmelerinin kendilerini hazırlaması gerektiği ifade ediliyor.


Olimpiyat Köyü ihaleleri ile ilgili Türk şirketlerine yönelik bilgilendirme toplantıları 05 Ekim 2005 saat 10:00-12:00 ve 09 Ekim 2007 saat 15:00-18:00 tarih ve saatlerinde The Innovatory, 239 Old Street London, EC1V 9EY adresinde yapılacak. İhalelere katılmak isteyenler rezervasyon için  07780803434 no`lu numaradan Umran Altınkaya`ya ulaşabilirler.

805700cookie-checkTürk İşletmecilere Olimpiyat fırsatı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.