Türk marketine saldırı CCTV'ye takıldı

Türkler tarafından işletilen süpermarketin biri kadın üç çalışanı süpermarketi kapatmak üzereyken bıçaklı ve baltalı bir grup gencin saldırısına uğradı.


Güvenlik kameralarını da etkisiz haline getiren gençler, süpermarketin üç çalışanını ellerindeki kesici aletlerle yaralayarak kaçtılar.


Güvenlik kameralarından elde edilen ilk görüntülere göre, bisikletli bir genç marketin arka tarafında dolaşıyor ve marketin araçlarını inceliyordu. Marketi kapatmak üzere arka tarafa geçen çalışanlar bisikletliye, kendilerine ait alanda dolaşmaması gerektiğini söyleyince 15 kadar gencin saldırısıyla şok oldular.


Olay esnasında çantasını çetenin elinden kurtarmayı başaran kadın çalışan, başından aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralanırken, diğer iki erkek çalışan olayı daha hafif yaralarla atlattılar.


43 yaşındaki erkek çalışan korkunç olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada  'Neredeyse üçümüzü de öldürüyorlardı. Kanunlar karşısında bu kadar korunmasız olduğumuzu bilmiyordum. Öte yandan nerede bu çocukların aileleri? Neden çocuklarına sahip çıkmıyorlar ve onların çevreye bu denli büyük zararlar vermelerine izin veriyorlar' dedi.


Süpermarketin sahibi Mehmet Öztaş ise olay esnasında markette olmadığını ve yaşananlar karşısında dehşete kapıldığını belirterek 'Bulunduğumuz bölge her geçen gün biraz daha kötüye gidiyor. Gençlerin oluşturdukları çeteler dehşet saçmaya devam ediyor. Bu tür saldırıların tekrarlayacağının farkındayız. Acilen önlemler alınmalı. Başımıza gelenler çok acı. Ama arkadaşlarımızı kaybederek daha da üzücü durumlarla karşılaşabilirdik.' dedi.


20 Eylül Cumartesi akşamı saat 21.18'de gerçekleşen olayla ilgili bilgi sahibi olanların 0800 555 111 numaralı telefondan crimestoppers ekipleriyle irtibata geçmelerinin büyük önem taşıdığı bildirildi.

815570cookie-checkTürk marketine saldırı CCTV'ye takıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.