Türk turizm şirketine çifte ödül

Direct Traveller, bir gecede İngiltere’nin en önemli turizm ödül töreninde, iki kategoride ödül almayı başardı.

Direct Traveller, son elemeye kalan rakipler listesi arasından “2014 Doğu ve Güneydoğu Avrupa Uzman Firması” ve “2014 En İyi Gezi Tur Firması” seçildi.

Yönetici Direktör Ramadan Özdemir şirketin 12 yıl önce kurulmasına karşın sektörün en prestijli ödüllerini kazanmasını kaliteli, özverili ekip çalışmasına bağladı.

Özdemir ödüllerden duyduğu memnuniyeti şöyle ifade etti:

“Kuzey Kıbrıs’ı temsil etmek Direct Traveller için son derece gurur verici bir başarıdır. Bu vesile ile Kuzey Kıbrıs’ın var olan bir turizm destinasyonu oldugunu İngiltere turizm sektörüne gösterdik. Kalite odaklı calışsmalarmızla, İngiliz halkı tarafından bu ödüle layık görüldük…”

Bu yıl 1 milyondan fazla oy toplayan “Seyahat Ödülleri”, seyahat alanındaki en iyi şirketleri ödüllendirmek için oluşturulan Birleşik Krallık’ın en büyük ödül programı sayılıyor.

Ödüller, tüm seyahat sektörünün en kapsamlı kategorileri olan ulaşım, destinasyon, gemi seyahati, müşteri hizmetleri, tatil ekstraları ve konaklama ile tüketici ve sanayi profesyonelleri arasında tüm seyahat endüstrisinin övgüsünü kapsıyor.

852550cookie-checkTürk turizm şirketine çifte ödül

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.