Türk vatandaşına motosikletli pusu

Polisin verdiği bilgiye göre; Erbaşlı, gümüş renkli Range Rover marka ve LV07 AAX plakalı aracını sürerken “Roundway, N17″den Great Cambridge Road’un kesiştiği noktada trafik ışıklarında yavaşladığı sırada yaylım ateşine tutuldu.

Cuma günü saat 16.30’da meydana gelen saldırıda aracından kaçmayı başaran genç, yığıldığı sokaktan acil olarak kaldırıldığı hastanede saat 17.04’te de yaşamını yitirdi.

Polis, görgü tanıklarına dayanarak Erbaşlı’ya ateş edilmeden önce “HG07YG” plakalı (ya da benzeri) siyah Honda Blackbird motosikletin aracı geçerek durduğu ve sonrasında da siyah kasket ve giysi giyen sürücüsünün ateş ettiğini açıkladı. Olayda ayrıca Suziki olduğu sanılan gri-beyaz ikinci bir motorsikletlinin de saldırıda yer aldığı sanılıyor. Polis ayrıca saldırı anında Erbaşlı’nın aracının önünde Vauxhall Astra ve mavi bir Toyota’nın da seyir halinde olduğunu açıkladı.

Erbaşlı’nın aracında bulunan kadın arkadaşı ve 5 yaşında bir çocuğun yara almadan kurtulduğunu belirten polis, yaşamını yiteren gencin pazar günü 13’te Hackney Mezarlığı’nda toprağa verileceğini belirtti.

Soruşturmayı yürüten Polis Müfettişi Andy Redwood, olayla ilgili bilgi verenlerin adının açıklanmayacağını ve gizlilik ilkesine uyulacağını belirterek, Belgravia Polis Karakolu’nun 020 7321 9251’den ya da Crimestoppers’in 0800 555 111’den aranmasını istedi.

Müfettiş, gözaltına alınan bir kişinin serbest bırakıldığını ve şimdiye kadar gözaltında herhangi bir kimsenin olmadığını da açıkladı.

824980cookie-checkTürk vatandaşına motosikletli pusu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.