Trump’ı suçlayan Robert De Niro oynamak istediği rolü açıkladı

Usta oyuncu Robert De Niro corona virüs süreciyle ilgili ABD Başkanı Donald Trump’a ağır suçlamalarda bulundu ve pandemiyle ilgili bir film çekilirse “Başkanın yapması gerekeni yapıyor” dediği New York Valisi Andrew Cuomo’yu canlandırmak istediğini söyledi.

Son olarak Al Pacino ve Joe Pesci’yle başrolleri paylaştığı Martin Scorsese’nin The Irishman filmiyle seyirci karşısına çıkan sinema tarihinin en önemli aktörlerinden Robert De Niro, ABD Başkanı Donald Trump’a karşı olan muhalif tavrına devam ediyor. The Late Show with Stephen Colbert’a konuk olan usta oyuncu corona virüs süreciyle ilgili konuştu ve olası bir filmde oynamak istediği rolü açıkladı.

76 yaşındaki oyuncu eğer corona virüs pandemisi hakkında yapılmış bir film ortaya çıkarsa, New York Valisi Andrew Cuomo’yu canlandırmak istediğini söyledi. De Niro, “Sanırım Cuomo rolünü oynayacağım. Başkanın yapması gerekeni yapıyor” dedi.

Yayının ilerleyen bölümlerinde De Niro, Başkan Donald Trump’a aptal dedi ve gelecek 2020 seçimleri için olası Demokrat Parti adayı Joe Biden’i destekleyeceğini söyledi.

De Niro, “Elbette, aptal olan doğru olanı yapsaydı ve tüm uyarıları dinleseydi, bu salgından daha iyi çıkabilirdik. Çok sayıda uyarı vardı ve hepimiz bunun bedelini ödüyoruz. Bazı yönlerden yine kötü olurdu ama asla böyle olmazdı” diyerek sözlerine devam etti.

De Niro, Cuomo’nun krizle başa çıkmak için yaptıklarının, Trump’ın ölümcül virüsle savaşmak için ofiste yaptıklarından çok daha doğru olduğunu ifade etti.

Variety ile yakın zamanda yapılan bir röportajda De Niro, yine mevcut yönetimi suçlamış, Trump’ın krizi durdurma fırsatı bulduğunu ancak bunu kullanamadığını belirtmişti. (NTV)

2413440cookie-checkTrump’ı suçlayan Robert De Niro oynamak istediği rolü açıkladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.