Ana SayfaTÜRKİYEAtatürk Havalimanı'ndaki yıkım yeniden başladı

Atatürk Havalimanı’ndaki yıkım yeniden başladı

İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, Atatürk Havalimanı’ndaki pistlerin yıkımına resmi yazı olmadan başlandığını duyurdu. Resmi yazı için verilen iki saatlik aranın ardından yıkım çalışmaları yeniden başladı.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis Üyesi Ali Kıdık, Atatürk Havalimanı’ndaki yıkım faaliyetlerinin resmi yazı olmadan başladığını duyurdu.

İBB Meclis Üyesi, “Resmî yazı gelene dek korsan yıkıma ara verildi” ifadelerini kullandı.

Resmi yazı gelince yıkım çalışmalarına yeniden başlandı. Ali Kıdık, “Evrak Ankara’dan apar-topar gönderildi” dedi.

Geçen ay havalimanına millet bahçesi yapımı için bir ihale düzenlenmişti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafından 29 Nisan’da davet usulüyle yapılan ihaleyi 2 milyar 127 milyon 978 bin liraya Yapı ve Yapı Şirketi almıştı.

Bu habere emoji ile tepki ver

😡
0
Kızgın
🤣
0
Hahaha
👍
0
Beğendim.
❤️
0
Muhteşem
😢
0
Üzgün
😮
0
İnanılmaz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

spot_img
spot_img
spot_img

En Son Haberler