Tweet’ini yaladı

Star yazarı Ergun Babahan, Fenerbahçe-Galatasaray maçının hemen ardından attığı “Bu kupa Amerika’ya girsin” tweet’i nedeniyle büyük tepki aldı. Babahan’ın Today’s Zaman’daki yazılarına son verilmişti.

Dün akşam twitter’dan yazdığı “Bu kupa Amerika’ya girsin” sözlerinden sonra Today’s Zaman’dan kovulan Ergun Babahan, Medyatava’ya açıklama gönderdi.

MedyaTava’nın aktardığına göre usta gazetecinin mesajı şöyle:

“Cumartesi akşamı, hem stadyuma girerken hem de çıkışta polisin biber gazı saldırısına maruz kaldım. Yanımda 6 yaşındaki oğlum da vardı ve gerçekten büyük bir panik yaşadık, şampiyonluğun kaybının ardından yaşadığım bu olay ve tribün psikolojisi sonucu, kastımı aşan ve meramımı yanlış ifade etmeme neden olan birkaç tweet attım. Cemaatin hizmetlerini bilen ve takdir eden biriyim. Şahsen tanıdığım Hocaefendi’ye böyle bir kaba ifade kullanmayacağımı hizmet içindeki dostlarım da bilir. Yine de bir çoğunu kırdığımın ve incittiğimin farkındayım. Bugüne kadar sadece dostluklarını gördüğüm Hizmet’in mensuplarından ve Hocaefendi’den kastımı aşan bu sözler nedeniyle özür dilerim.”

İLGİLİ HABER: Kupa tweet’i işten attırdı

1342610cookie-checkTweet’ini yaladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.