UFO Müze ve Sergisi Capitol’de

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından Altünizade CAPİTOL Alışveriş Merkezi’nde kurulan ve Haktan Akdoğan tarafından açılışı yapılacak olan “Sirius Uluslararası U F O Müze ve Sergisi ” tüm Dünyada bu konuyla ilgili araştırma yapan yüzlerce kurum ve kuruluşun data ve arşiviyle de desteklenmiş bir Projedir.

U F O Müzesi ve Sergisi” nde; Eski Çağlardan günümüze birçok UFO olayları ve yakın karşılaşmalar, Gizlenen NASA dosyası, Ekin Çemberleri, düşen UFO olayları, Kaçırılmalar, Gizli Üsler – 51. bölge …. vb tüm UFO Fenomeni ve dünyadışı varlıklarla ilgili bilgiler; fotoğraflar, video görüntüleri, resmi raporlar ve gizli belgeler ve de yakın gözlem raporlarıyla hazırlanmış özel maket ve modellerle sergilenecektir..

Bu önemli projenin amacı ; İnsanoğlunun evrimini ve gelişimini yakından ilgilendiren “Evrende Zeki Yaşam ve UFO Gerçeği” konusunun tanıtılmasına, halkımızın ve yerli yabancı tüm ziyaretçilerin bu konuda bilgilenmesine ve bilinçlenmesine katkıda bulunmaktır. Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan bilgiler ve görsel datalar, UFO Gerçeği ve Dünyadışı Zeki Yaşam’ın kanıtlarını 7’den 70’e tüm dünya insanına sunarak hizmet vermektir.

Açılış ve Kokteyl
Tarih : 01 Ekim 2009, Perşembe
Saat : 13:30 Yer: CAPİTOL AVM, Altünizade-İstanbul

742740cookie-checkUFO Müze ve Sergisi Capitol’de

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.