Victoria Beckham’ın seks sırları piyasada


İngiliz ‘Daily Star’ gazetesinin haberine göre belgeselde, eski sevgili Wood, Victoria’yla Londra’dan Glasgow’a giden bir trenin  tuvaletinde   seks yaptıklarını ve Victoria’nın 17 yaşındayken bekaretini kendisine verdiğini  anlattı. Haberde, Wood’un belgesel için yapılan bir röportaj sırasında ,  ünlü şarkıcı Victoria’nın  bir seks tutkunu olduğu söylediği de kaydedildi.


32 yaşındaki Wood’un İngiliz televizyon kanalı ‘Five’da yayınlanacak olan ve Victoria Beckham’ın hayatını konu alan bir belgeselde, Victoria ile olan ilişkisindeki tüm gizli ayrıntıları anlattığı belirtildi. ‘Victoria Beckham’ın Sırları’ adlı belgesel için kamera karşısına geçen alarm mühendisi Wood’un, Victoria’nın İngiliz futbolcu David Bekham yüzünden kendisini bıraktığı için öç almak amacıyla böyle bir teklifi kabul etmiş olabileceği kaydedildi.


Haberde,  Victoria Beckham’ın iki yıl önce ITV kanalında yayınlanan bir programda eski nişanlısı Wood için ‘Tuhaf bir şekilde nişanlandık. Kendisi alarm mühendisiydi. Onunla ancak annemin evinde taşınabilirdim zaten’ diyerek onu aşağıladığı ve bu konuşmanın Wood’u çileden çıkardığı belirtildi. Victoria Beckham’ın Mark Wood adlı gençle beş yılı aşkın bir süre birlikte oldukları ve nişanlanmalarından kısa bir süre sonra 1997 yılında Victoria’nın onu terk ederek futbolcu David Beckham’la çıkmaya başladığı kaydedildi. 


Üngiltere kaptanı David Beckham’dan üçüncü çocuğunu bekleyen Victoria Beckham, eski nişanlısı Wood’un iddialarını yalanladı. Eşi David Beckham’ın kendisini menajeriyle aldattığı yönünde basında çıkan  spekülasyonlar yüzünden sıkıntılı günler yaşayan Victoria, şimdi bir kez daha İngiliz basınının gündem maddesi haline geldi. Önümüzdeki günlerde gösterime girmesi beklenen ‘Victoria Beckham’ın Sırları’ adlı belgesel ise henüz çekimleri bitmeden büyük ilgi uyandırdı.


Hilal YILMAZ/ DHA-Londra

720830cookie-checkVictoria Beckham’ın seks sırları piyasada

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.