Yaşam mimarı Melda Tuncel’den seminer

‘İstediğiniz Her şeyi Yapabilirsiniz, Çünkü Yaşamınızın Mimarı Sizsiniz’ şiarıyla Türkiye ve yurtdışında seminerler veren Tuncel, bir zamanlar gazeteci olarak yaşadığı Londra’ya tekrar gelmekten mutlu olduğunu söyledi.

26 Mayıs saat 12-17 arasında “9 Stoke Newington Road London N16 8BH” adresindeki İstanbul Restaurant’ta yapılacak seminerin katılım ücretinin ikramlar da dahil 25 sterlin olduğu ve katılım sonrasında sertifika verileceği açıklandı. Seminerle ilgili ayrıntılı bilgi Nermin Yıldız’dan (07960989347) alınabilecek…

“DİLE SENDEN NE DİLERSEN”

Tuncel, seminerin katılımın önemini şöyle açıkladı:

“Belki hayalinizdeki eğitimi almadınız, belki aldığınız eğitime rağmen bambaşka bir iş yapmak istiyorsunuz, iş- eş ya da tüm hayalleriniz için ‘yapamazsın’ demişlerdi ama artık öyle olmadığını anlamanız ve gücünüzün farkına varıp onu kullanmak için… Yeni bir siz olmak, hayatınızı yeniden şekillendirmek ve sırrı keşfetmek için… Mutluluk – Sağlık – Aşk ve Zenginlik içinde yaşamak için… Sizi kıran, üzen, hakkınızı yiyen her türlü insan – kurum ve durumdan kurtulmak için… Hakettiğiniz her şeyi yaşamak için… O halde sizi bekliyoruz…”

Kendini yenilemek ve geliştirmek isteyen her yaş ve meslek grubunu seminere davet eden Tuncel, seminerde işleyeceği konu başlıklarını da şöyle açıkladı:

“Kendimizin farkına varmak, doğru zamanda doğru dilek dilemek, affetme, bağışlama ve kabul etmenin gücü, “dile senden ne dilersen – iste olsun”, hatırlatan öğreti hikayeleri, para’ya davet meditasyonu… Bu meditasyonda gözlerinize inanamayacaksınız.”

MELDA TUNCEL?

1993’de Sabah ve Atv adına Londra’da muhabirlik yaptığı dönemde medya okudu. Klass Fm – Londra Türk Radyosu program yapımcılığının yanı sıra Londra da yayınlanan Türkçe ve İngilizce gazetelerde yazarlık ve editörlük yaptı. Ayrıca bir dönem de İngiltere Türk Tekstil İşverenleri Derneği’nin başarılı koordinatörüydü… 2004’te Türkiye’ye dönüşü ile birlikte dergilerde editörlük ve genel yayın koordinatörlüğü görevlerini üstlendi.

ATV Avrupa ve Cem Tv’de sevilen programlara imza attı. Özellikle pozitif düşünceyi öğreten ve kişilerin gelişimine katkıda bulunan “Yaşam Mimarı” programı ile tanındı “Öğrendim” isimli “geliştiren – öğreti şiirleri” CD’si ve Türkiye’de ilk defa piyasaya çıkan “dilek, niye, bereket ve şükür” temalı ürünleri bulunuyor.

842720cookie-checkYaşam mimarı Melda Tuncel’den seminer

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.