Yamaç paraşütü pilotu kamera kartını katur kutur yedi

Elli yaşındaki pilotun midesini araştırmaya kalkışan Kanada polisi başarısız çıktı, yere çakılıp hayatını kaybeden kadının neden ve nasıl öldüğü bir sır olarak kaldı.

Vancouver kenti yakınlarında bulunan Woodside dağındaki bir uçurumdan aşağıya müşterisi olan 30 yaşındaki Lenami Godiz ile birlikte yamaş paraşütü uçuşu yapan William Orders adlı pilot uzun sorgulara ve araştırmalara karşın suçluluğu kanıtlanamadığından serbest kaldı.

Pilot, yere çakılıp feci şekilde ölen kadının ardından paraşütüyle tek başına sağsalim karaya ayak basar basmaz polis tarafından gözaltına alınmış, ancak bu tür uçuşlarda bulunması zorunlu olan kayıt kamerasında dijital kart yok olmuştu. Pilot kartı yediğini açıklayınca, ardından buna gerekçe olarak ¨Birden açık havada iştahım açıldı, ne yiyeyim diye düşündüm, aklıma bu geldi!¨ gibi akla hayale gelmez sözler etti. Ölen kadının yerde kalıp, uçuşunu seyreden sevgilisi de şu sırada polis takibinde bulunuyor, zira polis gerek pilot ve gerekse maktulenin erkek arkadaşı arasında bir ilinti kurmaya çalışıyor.

1540360cookie-checkYamaç paraşütü pilotu kamera kartını katur kutur yedi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.