Yaylar için girişim ve yatırımlar yılı.

Yeni başlangıçlar, yaratıcılık ve aşk alanlarında duran engelleyici faktörler, geçen yılın Güneş ve Ay tutulmaları sayesinde birer birer ortadan kalkıyor. Düğümlenen, bloke eden ve bitmemekte direnen sorunların tümü, 29 Mart’taki Güneş tutulmasıyla birlikte tamamen temizlenecekler. Ağırlıklarından arınan Yaylar, önceden planladıkları projeleri doğru yerde ve zamanda uygulamaya başlayacaklar. Ve istikrarla ilerleyecekler. Uzun yıllardır burçlarında ağır ağır ilerleyen Plüton’un karşı konulmaz enerjisiyle tepeden tırnağa değiştiler. Burcun son beş gününde doğanlar, köklü ve karşı konulamayan değişimin baskısını bu yıl hissediyorlar. Bu değişim periyodunda bulunanların yeniliklere direnmemeleri, geçirecekleri kabuk değişiminin kolay, çabuk ve sancısız olmasını sağlayacaktır. 4 Haziran – 22 Temmuz arası gücünüz doruğa çıkıyor ancak; hukuk ve yüksek öğrenim otoritelerinin istediğiniz belgeleri vermeden önce sizi sıkı bir denetime tabi tutacağını bilmeniz ve onlarla sürtüşmeye girmemeniz gerekiyor. 2006’nın siz Yaylara önerisi: ‘Bu yıl ne ekersen, gelecek yıl onu biçeceksin.’


Yay erkekleri: Bir taraftan özgürlüğü seven ve istediği gibi hareket etmekten vazgeçmeyen Yay erkekleri, diğer taraftan etraflarında bir sürü insan olsun isterler. Özellikle Yay erkeklerinde görülen bu tezat, yalnız kalmaktan hoşlanmadıkları için belirir. Şimdiden yeni yıl için hazırlığa başlamış olmalılar. Tatil programı yapıyor ve arkadaşlarını organize etmeye çalışıyorlar. Her türlü spor aktivitesini özgürce yapabilecekleri, oldukça sosyal ve eğlenceli geçecek bir yıl onları bekliyor.


Yay kadınları: İç dünyalarını ferahlatan Jüpiter’le hizmet alanını hareketlendiren Mars’ın karşıt konumu, işe daha çok yoğunlaşmalarına neden oluyor. Kışlık giysilerini henüz almayanlar, alış veriş yapmak, yeni yıl tatilini geçirmek için yolculuğa çıkacaklar. Başka şehre taşınmak isteyenler, incelemeler yapmak, ön görüşmelerde bulunmak için yaşadıkları yerden uzun süreliğine şehir veya ülke dışında gidebilirler.


İş ve kariyer: Yaklaşık beş aydır iş hayatınızı hareketlendiren Mars, 10 Aralık’tan itibaren çalıştığınız ortamı yeniden hareketlendirecek. Alabildiğine yoğun olan iş temposu, kariyerinizde güçlü bir konuma gelmenizi sağlıyor.  Mars, 18- Şubat’tan 14-Nisan’a kadar ortaklık alanınızı etkiliyor ve ateşli tartışmalara zemin hazırlıyor. İş ortaklığı yapanlar, üçüncü şahısların kışkırtmasına kapılmamalı, kendi sezgilerini dinleyerek ortaklığı korumalılar.


Aşk: Evli olan kadınlar, bir yandan anne ve babalarının bakımı sürdürüyor, diğer yandan evliliklerindeki çalkantıdan etkilenmemeye çalışıyorlar. Eşini ikna edebilenler, yeni ev almayı ya da taşınmayı düşünüyorlar. Yeniliği seven tüm Yaylar, yaşadıkları ve çalıştıkları mekânlarda değişiklik yapacak, bulundukları yere hoş bir hava verecekler. Haritalarındaki potansiyel enerjiler, evliliklerinde uyumu yakalayacaklarını gösteriyor. Ancak, 18 Şubat – 14 Nisan arasındaki dönemde, eşleriyle tartışmamaya, başkalarının fikrinden etkilenmemeye ve kıskançlık göstermemeye özen göstermeliler. Sevgileri inişli, çıkışlı bir grafik izleyen Yayların, 29 Mart Güneş tutulmasıyla duyguları güçleniyor, sorunları ortadan kalkıyor ve aşk yaşamı dengeye kavuşuyor. Aşkın coşkusu onları yeniden sarıyor.


Eğitim: Eğitimlerini sürdüren öğrenci Yaylar, inişli çıkışlı bir grafik izlediler. Bu yıl Satürn’den aldıkları disiplinle derslerinde istikrarlı olacak,  çok çalışmanın ödülünü alacaklar. Üniversite giriş sınavına hazırlananlar, bölüm seçimini Nisan ayının ortalarında yaparlarsa, yeteneklerini geliştirecekleri öğrenim alanını bulacaklar. Yüksek öğrenimlerini tamamlamak üzere olanlar ise, öğretim görevlilerinden gelen destekle akademik kariyer yapmayı seçebilirler.


Sağlık: Belirgin bir sağlık problemi olmamakla birlikte 14 Nisan 2006’ya kadar kendinize aşırı yüklenmezseniz; dinlenmeye, eğlenmeye ve gezmeye zaman ayırırsanız, gücünüzü ve sağlığınızı koruyabilirsiniz. Ancak, Haziran/Temmuz 2006’da bel omurlarınızı zorlayacak aktivitelerden kaçınmalı, midenizi ve karaciğerinizi yoracak yağlı ve baharatlı yiyecekler ile aldığınız alkolün ölçüsüne dikkat etmelisiniz.


Çocuklar:  Burçlar kuşağının en hareketli çocukları, Yay burcunda doğanlardır. Bu afacanların 29 Mart’taki Güneş tutulmasından etkilenmesi söz konusudur. Bütün bir yıla yayılacak etki nedeniyle kafalarının korunması gerekiyor. Anaokulu yaşına gelenler, eğitimi çok büyük heyecanla karşılayacak, okula da severek gidecekler; böylece anneler rahat bir soluk alacaklar.


Şanslı Dönemler: 5 Şubat’tan 5 Mart’a kadar, Venüs’ten bolluk elde etmenize imkân tanıyan enerjiyi alacaksınız ve elinize bol miktarda para geçecek. 6 Mart – 6 Nisan dönemi, gelen haberlerin sevindirici olmasını sağlarken; Merkür’ün retrograt hareketi, iyi ve güzel haberleri doğru değerlendirmenizi engelleyebilir. Aynı dönem içinde, hayallerinizi gerçekleştirebilir bu sayede paranızda artış sağlayabilirsiniz.  7 Nisan – 3 Mayıs devresinde, evinizi yenilemek için güzel ve şanslı zamandır. Fakat Uranüs’le Venüs’ün kavuşum etkisi, tasarladığınızdan daha fazla harcama yapmanıza neden olabilir. 4 – 29 Mayıs arası, aşkta şansı yakalayacaksınız. 30 Mayıs – 24 Haziran ve 18 Kasım – 31 Aralık devrelerinde, para şansınız çok açık olacak, bu dönemlerden azami şekilde yararlanmalısınız.


Riskli Dönemler:  18 Şubat’tan 14 Nisan’a kadar, ortaklık ve evlilikten doğan borçları düzenlemeli ve taksitlendirmelisiniz. Aksi takdirde kamu davası ve haciz girişimleriyle sarsılabilirsiniz.19 Haziran’a kadar Uranüs, çatınızın akmasına, evinizi su basmasına sebep olabilir. Venüs’ün koruyucu etki vermesine rağmen, sudan gelecek zarlara karşı önlem almalısınız. 15 Nisan’dan 3 Haziran’a kadar, beklenmedik vergi ve sigorta borcu ile karşılaşabilirsiniz. İhmal ettiğiniz kredi borcu da gecikme faizleriyle borcunuzu şişirebilir. 7 – 30 Eylül arasında sert ve abartılı eleştirilere alınarak kariyerinizi zedelememelisiniz. Alıngan davranır, eleştirileri önemsemezseniz, kariyeriniz zarar görebilir.


 

722360cookie-checkYaylar için girişim ve yatırımlar yılı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.