Yine şaşırtmadı! Gözaltına alınan VeBitcoin CEO’su İlker Baş, AKP meclis üyesi çıktı

VeBitcoin’in gözaltına alınan iddaa bayii işleten CEO’su İlker Baş’ın aynı zamanda AKP meclis üyesi olduğu ortaya çıktı.

MASAK tarafından hesaplarına bloke konulan ve yöneticileri hakkında inceleme başlatılan VeBitcoin CEO’su İlker Baş’ın, Sabah gazetesinde röportajı ortaya çıktı.

AKP’den Meclis Üyesi olan İlker Baş, aynı zamanda iddaa bayii de işletiyor.

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı tarafından hesaplarına bloke konulan yerli kripto para borsası VeBitcoin’in CEO’su İlker Baş gözaltına alındı.

Baş’ın daha önce Sabah gazetesinde yayımlanan bir röportajı ortaya çıktı. Sabah gazetesinde, MASAK tarafından hesaplarına bloke konuşan VeBitcoin sitesi hakkında “yeniliklerini her gün artıran başarılı bir teknoloji firması” ifadeleri kullanılıyor.

Ayrıca, VeBitcoin’in Türkiye’deki önemli bir açığı ve endişeyi ortadan kaldırdığı iddia ediliyor.

Gözaltına alınan Vebitcoin CEO’su İlker Baş’ın bir ülkenin daha vatandaşı olduğu ortaya çıktıGözaltına alınan Vebitcoin CEO’su İlker Baş’ın bir ülkenin daha vatandaşı olduğu ortaya çıktı

HEM AKP MECLİS ÜYESİ HEM İDDAA BAYİİ YÖNETİCİSİ
Cumhuriyet’te yer alan habere göre, aözaltına alınan VeBitcoin CEO’su İlker Baş’ın, aynı zamanda iddaa bayii de yönettiği de görüldü. Baş, ayrıca AKP Meclis Üyesi.

Savcılıktan Vebitcoin soruşturması açıklamasıSavcılıktan Vebitcoin soruşturması açıklaması

NE OLMUŞTU?
Thodex’in ardından VeBitcoin şirketi ‘finansal olarak zor durumda olduğunu’ söyleyerek faaliyetlerini durdurma kararı aldıklarını açıklamıştı.

Bunun üzerine Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı tarafından VeBitcoin’in hesaplarına bloke konuldu ve şirket yöneticileri hakkında inceleme başlatıldı.

Son olarak, VeBitcoin CEO’su İlker Baş dün akşam saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

2509690cookie-checkYine şaşırtmadı! Gözaltına alınan VeBitcoin CEO’su İlker Baş, AKP meclis üyesi çıktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.