Yılsonunda en çok akıllı telefon satıldı

TeknoSA’da yılbaşı dönemi boyunca en çok tercih edilen ürün akıllı telefon oldu. İkinci olarak Led TV’ler öne çıkarken, üçüncü sırada ise tabletler yer aldı. Yılbaşı hediyesi için oyun grubu ürünlerine olan ilgide ise yüzde 75 oranında artış gözlendi.

Teknosa.com’dan alınan satış verilerine göre, yılbaşında sevdiklerine teknolojik bir hediye almak isteyenlerin tercihi akıllı telefonlar oldu. Akıllı telefonları, Led TV ve tabletler takip ederken, sırasıyla notebook, aksesuar, kişisel bakım ürünleri ve elektrik süpürgesi de en çok tercih edilen diğer kategoriler arasında yer aldı.

Yeni yıl hediyesi için oyun gurubunu tercih edenlerin oranı yüzde 75 arttı

26 Aralık’la başlayan yoğun yılbaşı alışverişi döneminde, teknoloji meraklılarının bir kısmı seçimini oyun gurubundan yana kullandı. Oyun gurubunda yapılan alışveriş, bu dönemde yüzde 75 artış gösterdi. Teknosa.com’un satışları geçen yıl aynı döneme göre yüzde 30 arttı. Bu oran, tüketicilerin hediye alışverişleri için bu yıl online kanalları da sıkça tercih ettiklerini gösterdi.

İl bazında en yüksek satış oranları İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleşirken, bu illeri sırasıyla Adana, Bursa, Samsun, Antalya, Diyarbakır ve Kocaeli takip etti.

1440910cookie-checkYılsonunda en çok akıllı telefon satıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.