Yok böyle bir kampanya: 109 sterline bir hafta Kuzey Kıbrıs tatili

Cyprus Paradise 1 Kasım’dan 31 Mart’a aralığında 109 sterlinden başlayan Kuzey Kıbrıs’ta 1 haftalık tatil kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında fiyatlara gidiş-geliş uçak, konaklama, transfer, kahvaltı ve bir günlük Lefkoşa turunu da dahil.

Cyprus Paradise Londra Direktörü Kemal Kenan, “Cyprus Paradise olarak Kuzey Kıbrıs’ın kış dönemindeki özellik ve güzelliklerini görme ve iyi bir tatil geçirme fırsatını ucuz fiyatlarla birlikte bir kaç haftadır sunmaya başladı. 1 Kasım’dan 31 Mart’a kadar kış dönemi için belli otellerde belli sürede konaklama kampanyası 109 sterlinden başlıyor” dedi.

Kampanya kapsamında fiyatların sürekli değiştiğini belirten Kenan, “Onun için halkımızın, müşterilerimizin acilen bu fırsatlardan yararlanmasını arzu ederiz. Kampanya fırsatlarında size ve ailenize uyan olanı yakaladığınızda düşünmeden hemen rezervasyonu yapmanızı öneririz. ‘Biraz düşüneyim’ ya da ‘eşe dosta sorayım’ dediğinizde aynı fırsatı aynı fiyattan yakalama şansını yitirebilirsiniz. Çünkü hava yollarının fiyatları sürekli değişiyor, ciddi indirimi biz uçak bileti dışında uyguluyoruz” diye konuştu.

Kenan, Cyprus Paradise olarak amaçlarının Kuzey Kıbrıs’ta kış turizmini canlandırmak ve adayın kuzeyindeki kış güzeliklerini göstermek olduğunu vurgulayarak, “Kıbrıs’ın kışı çok güzel olur. İklim çok iyi. Yılın 320 günü güneşli geçen bir ada. Kışın bile ortalama sıcaklık 17-18 derece dolayında. Kıştan kaçmak için iyi bir fırsat. Sunulan bu kampanya fiyatıyla Londra’da iki kez restoranda yemek yenilebilir” dedi.

Kampanyaya ilgiden memnun olduklarını aktaran Kenan, bu fiyata dahil olanları da şöyle anlattı:

“Bu fiyata şunlar dahil; Londra havalimanlarından – Ercan gidiş dönüş uçak bileti, transferler, bir hafta seçilen otelde konaklama ve kahvaltı, bir günlük Lefkoşa turu… Konaklama yapılacak Girne ve Magusa’daki oteller üç yıldızdan beş yıldıza kadar uzanıyor. Müşterilerimiz Kuzey Kıbrıs’ın gözdesi pek çok hotelde kampanya kapsamında kalma şansı yakalayacaklar.”

Kenan kampanyaya katılma yollarını şöyle anlattı:

“Müşterilerimiz Kuzey Londra’da Green Lanes’deki Yaşar Halim ve Türk Bankası’nın tam ortasına düşen ofisimize (559 Green Lanes, Harringay, London N8 0RL) gelebilir, 020 8342 8888’e telefon edebilirler ya da web sitemiz www.cyprusparadise.com’u ziyaret edebilirler.”

Usta turizmci, kampanyaya katılmak isteyenlere ödeme kolaylığı da sağlanabileceğini vurgularak fırsatın kaçırılmamasını yineledi.

Cyprus Paradise ve Cyprus Premier, tüketicinin güvencesi sayılan ABTA, ATOL ve IATA üyesi olup Britanya’nın Oscar’ı British Travel Awards’ı (İngiliz Seyahat Ödülleri) 6’ncı kez almayı başarmıştı. Şirket 2019’un da en favori adayları arasında bulunuyor.

2338180cookie-checkYok böyle bir kampanya: 109 sterline bir hafta Kuzey Kıbrıs tatili

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.