“Zanlısını bulana 30 bin sterlin ödül” işe yaradı

Olaydan sonra tutuklanan Samuel Zeria (21) 18 Ekim günü çıkarıldığı mahkemede Eren’in katili olduğu kesinleşmişti. Newington Green’de oturan Zeria’nın, 11 Kasım günü çıkarılacağı Yüksek Ceza Mahkemesi Old Bailey’de cezası verilecek…

Jamie Marsh-Smith (22) de Eren’in katil zanlısı olmak ve aynı olayla bağlantılı olarak bir başkasını öldürmeye teşebbüsten yargılanıyor.

Wayne McNeish (33) de 28 Eylül’de çıkarıldığı Hendon Magistrates’ Court’da adaleti yanıltmaktan dolayı suçlu bulundu… Olayla ilgisi olan 20 yaşındaki bir başka zanlının da suça yardım etmekten dolayı gözaltına alındığı belirtildi.

Ayrıca gözaltında olduğu için ismi belirtilmeyen 20 yaşındaki bir sanık da suçlulara yardımcı olmaktan soruşturuluyor…

3 AY ÖNCE BABA OLMUŞTU

Londra Polisi’nin verdiği bilgiye göre; Eren, geçen Nisan’da iş dönüşü Southgate’deki evinin yakınlarında maskeli saldırganların silahlı saldırısında 4 kurşun alarak yaşamını yitirmişti. Katillerin otomobille kaçarak izlerini kaybettirdiğini belirten polis geniş kapsamlı bir araştırma başlatmıştı. Olaydan bir hafta sonra Zeria zanlı olarak tutuklanmış ve diğer suçluların araştırılıdğı belirtilmişti.

Kingston bölgesinde kadın giyim mağazası çalıştıran Eren, vurulmadan 3 hafta önce de baba olmuştu.

Polisten yapılan son açıklamada olayla ilgili bilgisi olanların 020 7321 7228 ya da isim vermeden Crimestoppers’ı 0800 555 111’den aramasını istedi.

849450cookie-check“Zanlısını bulana 30 bin sterlin ödül” işe yaradı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.