Zor bir işe kalkışıyor, Allah kolaylık versin…

Kanada’nın “bütün meyhanelerini dolaşacak” olan 53 yaşındaki Bill Perriee’nin bu gezisi ardından Siroz’a karşı “karaciğer takviyesi” için hastaneye yatması bekleniyor.

“En beğendiğim kokteyl ve içkiyi bulmak üzere yola çıkıyorum” diyen Kanadalı Bill, Toronto kentinde yaşıyor. Bill’in önünüzdeki günlerde başlayacağı bar ve meyhane ziyaretlerinin gelişi güzel mi olacağı, yoksa bir plan dahilinde mi gerçekleşeceği açıklanmadı. Fakat, iki bin beşyüz bar-meyhane gezmeye karar veren Bill Perriee’nin bir bildiği olsa gerekir diye düşünüldü.

Bill’in bu gezisini çeşitli yayın organları, içki firmaları ve bar düşkünü Bill’in çalıştığı “Pub Magazin” adlı dergi destekliyor. Pub Magazin dergisi, adından anlaşılacağı gibi, bir bar-pub-bistro-cafe-meyhane sektörü dergisi olarak yayın hayatında bulunuyor. Öte yandan yıl sonuna kadar 2 bin 500 barı gezmek kararında olan Bill’in hergün sabahtan akşama kadar alkol alıp dolaşması gerekecek. Bu durumda sağlığının ciddi şekilde bozulacağı kaygıları da öne sürüldü.

1522990cookie-checkZor bir işe kalkışıyor, Allah kolaylık versin…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.