Brown’a “kötü muamele” suçlaması

Yardım derneğinin başkanı Christine Pratt, 3-4 yıl içerisinde derneğin yardım hattının başbakanlıktan 3-4 kez arandığını söyledi. Pratt, şunları kaydetti:

“Geçen birkaç ayda, Gordon Brown’un ofisindeki çalışanlardan birkaç telefon aldık. Bazıları bilgi almak içindi ama bazıları da yardım hattımızı aradı. Biz Gordon Brown’un kabadayı olduğunu söylemiyoruz ancak ofisinde çalışanların sorunları ve endişeleri olduğunu ve bizim yardım hattımızı aradıklarını söylüyoruz.”

Brown’un parlamentodaki özel sekreteri ve İşçi Partisi milletvekili Anne Snelgrove da yardım derneğinin, bu telefon aramalarının gerçekten başbakanlıktan yapılıp yapılmadığını ortaya koyması gerektiğini söyleyerek, Pratt’i suçladı. Snelgrove, “Bu telefon görüşmeleri doğruysa neden Pratt bu konuyu özel olarak değil de kamuoyu önünde konuşuyor” dedi.

Bugün birçok İngiliz gazetesinin manşetten verdiği haberde, Başbakan Brown’un yanında çalışanlara bağırıp çağırdığı, itip kaktığı ve kötü muamele yaptığı iddialarının ilk olarak, tanınmış bir siyaset yazarı ve gazeteci olan Andrew Rawnsley tarafından kaleme alınan kitapla gündeme geldiği anımsatıldı.

829660cookie-checkBrown’a “kötü muamele” suçlaması

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.