BİZ

 

BİZ…2007.11.27_13-58-49basin_dunya

Açık Gazete, medyada alternatif bir ses olarak yayındadır. Çagdaş gazetecilik ilkelerine sadıktır. Savaşa, şiddete, ayrımcılığa, ırkçılığa, küreselleşmeye ve her türlü sömürüye karşıdır. Topluluklar ve uluslar arasında nefreti, düşmanlığı körükleyici yayından kaçınır.

Barışı, ulusların ve halkların kardeşliğini ve eşitliğini savunur. Ulusal bağımsızlık ve demokrasiyi vazgeçilmez ilke olarak kabul eder. İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nde ve Helsinki Konferansı kararında belirtilen ilkeleri savunur.


Açık Gazete is an alternative voice to that of the media monopolis all over the world. It abides by the principles of progressive journalism and is opposed to war, violence, discrimination, racism, globalization and all kinds of exploitation. It is against any publication which incites community or national hatred.

It promotes peace, fraternity , and equality. It considers national independence and democracy as key principles. It supports Human Rights Legislation and the principles of the Helsinki Conference…

***

AÇIK GAZETE, kâr amaçlı olmayan bir Turkish Connection Ltd yayınıdır. Merkezi Londra’dadır. Herhangi bir anlaşmazlığın çözümünde İngiltere mahkemeleri geçerlidir. Açık Gazete’de, yayınlanan imzalı yazıların ve yorumların içeriğinden imza ve yorum sahibi sorumludur.