‘Banksy’i buldum’

İngiliz sokak sanatçısı Banksy, New York duvarlarını arşınlamaya devam ediyor. Kimliğini bir sır gibi saklayan Banksy’nin meraklı hayranları, sanatçıyı görebilmek için adeta bir av başlattı.

Twitter’da New York sokaklarından Banksy olduğu iddia edilen birçok fotoğraf paylaşılırken, son fotoğraf ‘Banksy’i buldum’ mesajıyla DjJonHenry adlı kullanıcıdan geldi.

Henry, Brooklyn bölgesinde Banksy’nin ‘Sirens of The Lambs’ ve ‘Waterfall’ adlı iki çalışmasını görünce olay yerine yaklaştı. Kamyonet çevresinde çalışanları görüntüleyen Henry, daha sonra burada çalışanlara yaklaşarak Banksy’nin nerede olduğunu sordu ancak bir cevap alamadı.

Henry, sadece kamyonetin üstünde duran kişinin İngiliz aksanıyla konuştuğunu bu nedenle Banksy olabileceğini öne sürdü. Başka bir kaynak ise, fotoğrafı Banksy’nin daha önce çekilen bir görüntüsüyle karşılaştırarak, kamyonetin yanında duran gözlüklü kişinin gerilla sanatçısı olabileceğini yazdı.

Banksy’nin New York’taki çalışmalarından biri.
——————————————————————————–

Fotoğrafları Twitter’da paylaşan Henry, Banksy’nin New York’taki çalışmalarını tehklikeye attığı gerekçesiyle sert eleştiriler aldı.

849270cookie-check‘Banksy’i buldum’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.